- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom.
Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele.
Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye
) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
-
djpoti
aktív tag
Mármint nem a csomagon feltüntetett értéke gondoltam, hanem ami a posta által küldött levélben szerepel az adatbekéréshez a tájékoztató részben. Amiben az van, hogy 22 euroig vám és áfamentes, 150 euroig vámmentes áfaköteles, felette pedig 2,5% vám és áfaköteles. Természetesen rendelt küldemény esetében.
De annak örülök,ja úgy működik,ahogy Te mondod. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Linux kezdőknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest