Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom.
Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele.
Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye
) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
-
djpoti
aktív tag
Mármint nem a csomagon feltüntetett értéke gondoltam, hanem ami a posta által küldött levélben szerepel az adatbekéréshez a tájékoztató részben. Amiben az van, hogy 22 euroig vám és áfamentes, 150 euroig vámmentes áfaköteles, felette pedig 2,5% vám és áfaköteles. Természetesen rendelt küldemény esetében.
De annak örülök,ja úgy működik,ahogy Te mondod. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő