Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom.
Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele.
Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye
) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
-
djpoti
aktív tag
Mármint nem a csomagon feltüntetett értéke gondoltam, hanem ami a posta által küldött levélben szerepel az adatbekéréshez a tájékoztató részben. Amiben az van, hogy 22 euroig vám és áfamentes, 150 euroig vámmentes áfaköteles, felette pedig 2,5% vám és áfaköteles. Természetesen rendelt küldemény esetében.
De annak örülök,ja úgy működik,ahogy Te mondod. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest