- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen széket vegyek?
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Na mind1! A rendelés menete 1szerű? WEB kártyával tudok az oldalon fizetni?
Én is beújítok ebből a fóliából...
-
Sly0007
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Előre is bocsi ha evidens dolgot írnék le, de hátha valakinek segíthet...
Fóliafelrakásról: A lehető leg pormentesebb szobát válszd, ne legyen huzat, egyéb szélmozgás ha lehet.
Fogj egy enyhén benzines vattát, és töröld le az összes zsírfoltot a kijelzőről (magyarul töröld át) ezután monitortisztító kendővel, vagy hasonló olyan kendővel, ami nem ontja magából a port törölgesd át a kijelzőt, nehogy a vattáról szemcsék maradjanak rajta. Ha fénybe fordítod a kijelzőt, ne láss rajta semmi porszemcsét.
Ezután a fólia egyik végét kezd lehúzni, úgy 1-2 centit, majd a lehúzott részt (vigyázz, hozzá ne érj a felülethez) állítsd be a kijelződ megfelelő oldalához, ez a legnehezebb, ha nem a lyukak vannak kivágva, hanem a teljes felső rész (olcsóbb kinai telóknál előfordul) akkor én egyszer már azt is csináltam, hogy teljesen lehúztam a véfőfóliát, és a kijelző aljához állítottam be. Ezután fogj egy bankkártyát, és kezd el az illesztéstől levasalni a szélével a fóliát. (tolod rajta a kártya élét, és lassan engeded a fóliát rátapadni a kijelzőre. ha sikerült, akkor a törlőkendővel jó alaposan belülről kielé rásimogatod, és reménykedsz hogy minden buborékot sikerült kitolni alóla.Ezután csak egy kérdésem maradt, egy 13ezres telefonra megéri fóliát venni, vagy mire megkarcolod úgyis tönkremegy az aksi ér érdemesebb újat venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő