Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átbaszások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #361 üzenetére
Grat a TankÁszos eredményhez! Jó kis tank, de nekem a PzIII/IV talán még jobban tetszik, mivel "med", gyakrabban van TOP pozicióban, gyorsabb agilisebb az elődjénél..
Az akciós T-25(B)-t is megvettem, pedig a kedvezőtlen MM beosztása miatt nem terveztem. ELég ritka is volt mostanáig.
De úgy látszik sokan beruháztak 750 aranyat, mert többel is találkoztam, először Churchillemet lőtte rommá egy játékos ezzel a kis prémtankkal, aztán magasabb tierben is találkoztam vele, és ott is kemény ellenfél volt.
Ismét megnéztem az adatait [link] és megvettem.
Csak ajánlani tudom, közepesen-jól farmoló prém tank. Agalis, jó átütő erő, gyors és még pattogós is. Jó vele játszani.
Persze azt el kell viselni, hogy a csaták több mint felében a lista alsó felén helyezkedik el. Talán a Type62 lehet még ilyen beosztású.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hollow Knight és Silksong
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest