Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
Corsa02 #227873 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, mivel sok az autóút, főút, autópalya, ezért mindenképpen a 6-os váltó miatt a 110 vagy 116 lovas verzió érdekelne. Akkor lennék igazán nyugodt, ha ilyen 30-60 ezer környékit vennék, mivel sokat megyek évente, de most megnyugtattál, hogy 300 ezer km-ig is el tudnak menni. Sajnos mindenhol azt kapja az ember, hogy ezek nem tartósak, szerelőm teljesen kitért a hitéből amikor mondtam, hogy 3 hengeres kisturbós motoros kocsi lesz a kövi, valszeg új szerelőt is kell keresnem.
-
fogkefe21
csendes tag
Mik a tapasztalatok mennyire problémás egy 110 ezer környékén lévő 1.0 tsi Scala megvásárlása, amelyben jó eséllyel 30 ezrenként volt cserélve az olaj?
Kevesebbet futott autót keresnék igazából, viszont a fiatalabb modellek eléggé fapadosak és a jobban felszereltek 110-130e km futásúak. Most van 3 is a piacon. Vagy az igényből adok lentebb, bár egy digitklíma, ülésfűtés kombó nem hiszem hogy olyan elrugaszkodott lenne, de ebben a modellben mégis. -
fogkefe21
csendes tag
Köszönöm mindenkinek. 2020-2023 közötti használtakat nézek. T-Cross sem lenne elvetendő de feljebb árazza a piac a Kamiqnál nekem mind a kettő tetszik, talan azért inkább a Skoda mert a családban több skoda is megfordult már
. Autóúton lenne használva naponta 110-120 km/h-val. 2×30 km.
Octaviánál olvastam, hogy valamelyik évjáratban nem jó a az infotainment rendszer, Kamiqokat is érintheti szerintetek? -
fogkefe21
csendes tag
Sziasztok!
Skoda Kamiq vásárlását tervezem és azt kérdezném, hogy alapból melyik motorral ajánlhatóbb? Az 1.0 TSI vagy 1.5 TSI motors változat? Tartosság, fenntarthatóság, szerviz költség szempontjából megéri a kvázi 1 milliós felárat a nagyobb motor? Az, hogy a kisebbik 3 hengeres nem zavar, meg az sem, hogy kevesebb lóerő. Legutolsó nyaralásnál egy 1.2 puretech motoros autót béreltünk, nem zavart, hogy 3 henger, igazából észre sem vettem, sőt élvezetes volt vezetni.Elsőnek 1.0 TSI-t kerestem, találtam is egy jót, de pont elvittek előlem, aztán közben az jutott eszembe nem lenne jobb az 1.5 TSI esetleg. Külföldi fórumokon azt erőltetik, de olvastam a vezérlés csere is drágább illetve ugye az autó is.
Bármi tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest