- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
válasz
Real_Necro #14982 üzenetére
Szerintem egy kis grillázst már ehetsz
-
Karima
őstag
Lehet, hogy most kitagadtok, de úgy beszéltek itt a face-es fotóoldalakról, mintha az valami ördögtől való dolog lenne. Én – bevallom őszintén – mellette vagyok, van is nekem, és jó dolognak is tartom. Nem egy fizetős melót hozott nekem olyanoktól is, akiket nem is ismerek. És többek közt ez az előnye is a külön fotós oldalnak, mert a személyes, saját oldalakon lévő fotóim csak a barátaimnak/ismerőseimnek vannak szánva, míg a másik – fotós – oldalamon lévők a „köz”-nek. Erről szoktam más oldalakra postolni is, illetve ha mások megosztják a fotóimat, akkor ez is erről az oldalról történik. Igaz, hogy nagyon lerontja a képek minőségét, főleg a gradienteket, de szerintem ennél jobb ingyen reklám nem nagyon van mostanában, illetve a „munkásságom”, portfoliom bemutatására tökéletes szerintem. (Nekem pl volt olyan, hogy valahova postoltam egy képet, azt megosztották páran, akiknek tetszett, a megosztásokat is megosztották, és így nap végére valami 5-6 ezer megtekintése volt a fotómnak.)
Szóval nem olyan rossz dolog ez, mint ahogy beállítjátok. Ártani biztosan nem árt. -
Karima
őstag
A 17-es képről, így történet nélkül, csak én gondolom úgy, hogy ha saját magam ilyet csinálnék, akkor egyből kuka lenne, vagy másnak sem adja, az "Év második legjobb fotója" feelinget?
-
Karima
őstag
válasz
t_a_m_a_s #14282 üzenetére
Ez igaz, de azért ne tagadjuk, a fentebb nevezett személyek már sokszorosan bizonyítottak!
(Egyébként szerintem az újakat nem szoktuk lehülyézni, még azt sem, aki netán elsőre butaságot kérdez. Inkább azokat - szerencsére nem sok van ilyen - akik a sokadszori jószándékú válaszok ellenére is ragaszkodnak a hülyeségeikhez.)
-
Karima
őstag
válasz
spanyoll #14270 üzenetére
Remington MB4010. Akksis. 4-5-6 ezer volt pár hónapja az MM-ben. Én meg vagyok vele elégedve, bár be kell valljam, nem vagyok egy hardcore szakállnyíró.
Hetente 1x-2x használom. Ja és öntisztítós elvileg.
Beállítható vágásiferihossz: 1,5-4,5-7,5-10,5-13,5-16,5mm. Rájöttem, h nekem a 3mm lenne az ideális, de mindegy együtt lehet vele élni, főleg ennyiért[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Apropó IYF! Filózoli "barátunkról" tud valaki valamit?
-
Karima
őstag
válasz
aleister #14145 üzenetére
Ha a port forwardingra gondolsz, és a 21-es portot akarom megnyitni a 192.168.0.1.-ről, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Error code: 25004
The port of the virtual server is conflicting with that of the FTP server.Na de átmentem a router topikjába, nem fárasztalak tovább Titeket. Azért köszi az eddigi segítséget!
-
Karima
őstag
TP LInk WDR 3600 és tudja és tudja és tudja
-
Karima
őstag
Routeres ftp server kérdésem lenne:
Router segg@ben benne a pendrive, ezt szeretném ftp-vel elérhetővé tenni. A routerben elvileg beállítottam mindent, jogosultságom – mint admin – megvan mindenhez az ftp serveren, noip.com-on megcsináltam a domaint, ezt a routeren a ddns-nél be is állítottam. Amikor otthon próbáltam az ftp-re lépni, akkor a total commander azt írta ki, hogy „ftp call failed”, itt a munkahelyen pedig – ugyanazokkal a beállításokkal – azt írja ki a tc, hogy „no response (timeout)”. A router „él”, mert pingelni is tudom, illetve az admin felületére is rá tudok lépni távolról. Valakinek valami ötlete? Köszi -
Karima
őstag
válasz
aleister #14078 üzenetére
Köszi
Végülis, mivel csak otthon használom, nekem elég, ha LAN-ra streamel. Bár akkor gyakorlatilag ugyanazt csinálja, mint a local storage sharing, csak az utóbbi a nem médiafileokat is megosztja.
Kösz még egyszer a segítséget! (Majd még lehet, hogy lesznek kérdéseim)
-
Karima
őstag
válasz
aleister #14059 üzenetére
Köszi. Tehát akkor leegyszerűsítve: a 2-es opció az egy bárhonnan elérhető "felhő", a 3-as verzió meg egy otthoni "felhő" (ami a 192.168.0.1.-en érhető el)
Még egy pár kérdés:
1., A media servernek gondolom kell egy androidos kliens is a vevőeszközökön, amivel nézni, lejátszani tudom a contentet, ez valószínűleg már benne is lesz a mini pc-ben, de telefonra, tabletre tudtok ajánlani valami jót?
2., A media servert szintén csak belső hálózaton, a 192.168.0.1.-en tudom használni, kívülről nem elérhető?
3., Mi az a DLNA? -
Karima
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni alap hálózati kérdésekbenSzerintem nálam még a fogalmakat kellene helyretenni, mert kicsit káosz van a fejemben
Szóval van egy nem okos lapos tv-m, amihez már úton van egy ilyen mini pc. Ezt majd össze szeretném kötni az asztali számítógépemmel, amihez eddig csak a UPC modem volt, most vettem egy TP link wdr3600 wifis routert, aminek az egyik usb-jére rádugtam - most átmenetileg, amíg nem lesz külső hdd-m - egy pendrive-ot, hogy majdan csinálok ebből egy media servert, azaz hogy úgy tudjam majd tv-n nézni a filmeket, hallgatni zenéket, stb, hogy ahhoz ne kelljen az asztali gépet bekapcsolni, tehát az ne pörögjön feleslegesen.
Na most ez az összeállítás LAN-on (Wifin) szépen osztja is a tartalmat, csak azt nem tudom pontosan, hogy mi a különbség a 3 - routeren konfigurálható - opció között:
1, Media Server
2, FTP server
3,.Local Storage SharingMost a 3., pont van beállítva, és így látom, illetve le tudom játszani telefonon is és tableten is a megosztott tartalmakat, gondolom - bár még nem próbáltam - le és fel is tudnék tölteni erre a megosztott pendrivera. De akkor miben más az FTP-től?
Előre is köszi, ha felhomályosítotok
-
Karima
őstag
válasz
aleister #11023 üzenetére
Mert jobb lenne, ha minél kevesebb kártyával tudnám megoldani, ja meg az internetkártyára a főkártyán kívül máshonnan nem lehet utalni.
@forceberg: PayPalt használok én is, de ahhoz is kell kártyaszám. Épp most szólt, hogy lejárt az internetkártyám.
@Larry: Ez nem tűnik rossznak, csak kicsit macerás, hogy vásárlás előtt mindig vegyek valahol eurót, majd befizessem rá.
De tényleg valami olyan kéne - és akkor megint oda lyukadok ki, hogy két kártya lesz belőle -, hogy a főkártyám adatait (amire a fizu jön) ne kelljen kiadni, hanem valami elkülönítette megoldás legyen, és max annyit tudnak leemelni róla, amennyi rajta van. -
Karima
őstag
Még itt is off lesz a kérdés, de hátha tudtok segíteni
Tudtok olyan bankkártyát ajánlani, amivel online tudok vásárolni, illetve beérkező összegeket is tudok fogadni? (most egy otp főkártya+webkártya kombóm van, de azzal utalásokat nem tudok fogadni - mármint a webkártyával. A főkártyát meg nem tudom online vásárláshoz használni
)
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Fotók - A4-es, max A3-as méret - küldésére külföldre (főleg Amerikába) milyen céget ajánlotok, ami emberi áron van? A DHL, FedEx k drága, a Magyar Postát meg ne firtassuk -
Karima
őstag
Hosszabb céges utakon én ilyet szoktam hajtani.. Megynyugtató tud lenni, amikor 220-nál még van tarcsiban egy nyolcadik sebesség
-
Karima
őstag
És a falas/plafonos vakuzás mennyire árthat nekik? Vagy inkább minden esetben kerülendő a vaku?
-
Karima
őstag
Szerintetek egy max 3-4-5 hónapos csecsemőnek nem árt, ha telibeb@sszák a nyitott szemét egy min 4-500w-os stúdióvakuval? (Jó esetben csak eggyel) Most nézegettem egyik ismerősöm gyerekének a képeit, és olyan szépen látszik a szemében az ernyő meg néhol a softbox, hogy már nekem fájt.
-
Karima
őstag
Egyébként bocs, én indítottam el ezt a hiteles flame-et. Na így akarjon Nektek jót az ember, és bármilyen akciót ajánlani!
-
Karima
őstag
Lakásvásárlásra felvett hitelekhez még egy fél mondat: van 3 ismerős család is tőlünk nyugatabbi országokban, és nekik pl 60évesen volt először saját lakásuk/házuk. Na nem azért, mert ne lett volna rá zsé, hanem azért, mert ott az a szokás (pl Svájcban), hogy az emberek 10-20-30 évig albérletben laknak. Persze ott mások a viszonyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest