Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov #71617 üzenetére
Jaj, ez a Lepin téma nekem vörös posztó... Ez lopás. A Lego nem csupán egymásra helyezhető kockák, ennél sokkal több. Minden készlet mögött ott a meló, a tervezés, a design, stb. A Lepin nem azt csinálja, hogy gyárt kockákat és elemeket, hanem 100 %-ban másolja a Lego készleteket. Ugyanaz a készlet, ugyanazon elemek, ugyanazon összerakási útmutató, még a doboz is ugyanaz, egyedül a Lego feliratot cserélik ki Lepinre. Ez számomra a gusztustalan lopás kategóriája.
Emellett a Lepin minősége kérdéses. Sokan leírják, hogy nem illeszkednek az elemek rendesen, kiállnak pöckök, stb. Ez persze viszonyítás kérdése, ha a Lego (meglehetősen magas ) minőségéhez nézzük, akkor valamivel gagyibb, de játszható. Ami engem jobban zavar, az, hogy miből van. Voltam a Lego gyárban, a fröccsöntés során szinte műtői a sterilitás, és ha a gyerek lenyel egy műanyag elemet, az szépen végigmegy rajta, de semmi baja nem lesz, mert semmi mérgező nincs benne. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha a biztonságos festék gallonja egy dollár, a nukleáris hulladékból gyártott mérgező festék gallonja 99 cent, akkor a Lepin gyártója az utóbbit veszi.
Én nem vennék Lepint; ha nem telne Legóra, nem játszanék (mondom ezt most, remélem, így is lenne). Mondjuk én filmet, zenét, játékot sem töltök le, hosszú ideje az egyetlen általam megnézett, nem legálisan megvásárolt, letöltött film a Spartacus első évada volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest