Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #64808 üzenetére
De, kurvára veszélyes. Mert este a töküres Váci úton sárgán villognak a lámpák, és ha jössz a kereszteződésbe, akkor csak azt látod, hogy rohadt messze jön valaki, nyugodtan kikanyarodsz. Csak éppen kétszázzal az a rohadt messze hirtelen rohadt közel lesz.
Én sem tartok be egy rakat szabályt, sokszor belemegyek a sárgába, van, hogy záróvonalon előzök, pályán szoktam menni 150-nel. De vannak sarokkövek, amiket nem lehet kitolni, az egyik ilyen az ittas vezetés, a másik a lakott területen belüli túlzott* gyorshajtás. Az ilyentől rögtön el kell venni a jogsit, én elvenném az autót is. De tényleg, ha valakinek bizonyos szint felett van az alkohol, vagy bizonyos mérték felett lépi túl a sebességet, annak kobozzák el az autóját a vizsgálat lezárásáig.
*A túlzottat szándékosan írtam, én is sokszor autózok a bírsághatáron belül (50 helyett 60-nal), de ezen túl nem.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest