- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #57244 üzenetére
Állványt nagybőröndbe ami megy a gép hasába, összes többit kézipoggyászba. Itt-ott szeretik kipakoltatni az egész fotóstáskát, pl anno Korfuról hazafele rám szóltak tegyek ki mindent hátizsákból a poros kosárba. Mondtam, hogy az egész tatyó csak fotós cuccal van tele, erre jött valami vezető csajszi, bele nézett tatyóba és tovább engedett.
Elektromos kütyüket felszállás alatt, valamint a személyzet "bemutatója" közben ki szokták kapcsoltatni, de út közben nekem még senki nem szólt miatta. Volt, hogy vittem a kis Sj4000-et és tartottam kézzel ablakban, amiatt sem szóltak. Állványt nyilván nem fogsz a gép közepén felállítani.
Szerk.:
Én a szárny közelébe szeretek ülni, valamint ha olyan napszakban indulsz, érdemes megválasztani melyik oldalra... mi pl volt, hogy hajnalban indultunk és a napfelkeltét a gépről néztük, de ha tudod merre fog felszállás után fordulni a gép akkor is jó lenézni városra stb...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...