Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Balinov #56928 üzenetére

    Az a csóka egy tipikus barom. Először jött azzal a magasztos dumával, hogy senki ne mondja meg senkinek, hogy mit kell vennie, ne legyenek birkák az emberek, vegyék, ami szerintük szimpatikus. Ezt követte egy "egyértelműen a Sigmát kell venni". :D
    A másik kedvencem tőle, hogy ne ebben (nikonos) a topicban kérdezősködjön a betévedő (érted, akkor mi a picsának van a fórum), hanem keressen rá neten! Majd ez után amikor válaszol valaki a kérdezőnek, akkor azt mondja, hogy miért nem fejtjük ki 5000 oldalon keresztül a dolgot, miért csak a konkrét, szűkszavú választ adjuk meg.

    Ex cathedra kijelent dolgokat, és amikor szembesítjük vele, hogy azért ez nem így van, akkor olyan magasröptű baromságokkal kihátrál, mint az "ez is egy vélemény", vagy épp nem szól semmit, de 2-vel később ugyanúgy osztja az észt más témában.

    Szóval teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon milyen szakmai háttér áll mögötte, ami felhatalmazza az ilyen erkölcsi magasságokba való szállást.

    Ezért is mondtam le a topicgazdai posztról, mert a tököm tele van azzal, hogy évente egyszer feltűnik valami vadbarom, és amikor az ember rámutat, hogy nem kéne ezt a hozzáállást meghonosítani a topicban, akkor még ő van megfenyítve.

    (#56929) Real_Necro
    Neked meg pár moderátornak meg illene már megtanulnia, hogy mi is az a személyeskedés. Nagyon kedvelik ezt egyesek felhozni, amikor másfelé terelődik a szó, csak épp sok esetben bakot lőnek vele.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák