Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Most ott tartok, hogy gyújtaná fel valami hiblibajos, akinek elgurult a gyógyszere, azt az egész kiba.. Redmondot! Hogy azt a rohadt update-t előbb feltolta reggel, majd utána kérdezett, mint a Letöröltem, baj? (Igen) (Nem) párbeszédablak. Reggel óta ment egy render, 14.15-re fejezte volna be. Amikor először bekérdezett, hogy postpone restart, betoltam neki, hogy 4 óra, mert nem lehet több, erre most újraindította a rohadjékja az egész gépet, mert abban a 3 percben pont nem voltam a gép mellett. Most magyarázkodhatok az ügyfélnek, meg hagyhatom bent a gépet a cégben éjszakára (letiltva azt a rohadt frissítést). Linux legalább csak emlékeztet, hogy majd esetleg tanácsos lenne alkalom adtán újraindítani, de ezt nem nevezném szoftvertervezésnek, hogy nesze wazeg, hülye júzer, újraindítottam neked!
Hogy ...$!$#$$%&*&@#$%$$^!#$ (moderáltam magam, beperelni - pláne Szerbiában ilyesmiért nem tudom őket, még ha bizonyítani is tudom, hogy kb. 60€ buktám van ez a rohadt restart miatt, maximum azt tudom tenni, hogy mégiscsak lopom a cuccaikat, és akkor nem lesz alapom mérgelődni, de legalább anyagilag beleférek.)Ha fotós offtopikban még offra is állítanám, az on lenne, úgyhogy így hagyom, szaktopikba ezt nem írom be, mert majd megkapom, hogy én voltam a hülye, hogy Win7 x64-en bekapcsoltam az automatikus frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wanbo DaVinci 1 Pro Android 11 Full HD (4K képes) LED-projektor. Google Chromecast-al! 600 ANSI!
- Új PS5 DualSense Controller 2 év Sony garanciával!
- Corsair Vengeance DDR3 4Gb (2x2Gb) 1600MHz ram
- ÚJ BONTATLAN HONOR 90 LITE Dual Black 256GB/8GB FÜGGETLEN DOBOZOS 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁS eladó..
- Playstation 5 Slim Lemezes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest