- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Projektor topic
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
zolka78 #26199 üzenetére
... már Füreden sem bírták... látod, ezt teszi a tükör nélküli világ... elpuhulnak az emberek...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Másnak is hasogat a feje zolka pipafüstje miatt?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #26192 üzenetére
Kár, hogy a 10 nem jó, mert akkor ajánlanám a Peter's cipőboltot.
Egyébként pl az Árkádban vasárnapig őszi kupon napok vannak, így vettem 2 napja az Office Shoes-ban 20% kedvezménnyel mostani megjelenésű CAT cipőt.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
SOS question:
Holnap d.e. (8-10) Budapest belvárosában hol van olyan bolt, ahol tudok értelmes áron (max 20K) elegáns cipőt vásárolni? A régi szétesett és kell egy új sürgősen. A plázákban 10kor nyit minden, az meg már későn van nekem.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
-
gboszi
senior tag
Milyen alternativát ajánlatok fix tele ügyben nikonra ha nem Sigma 105 ? ...mérsékeltebb áru obi kellene. Uk ebay is jó.
Köszi"If you're good at something, never do it for free!"
-
zool1
őstag
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #26182 üzenetére
Tényleg nem fog most sajnos összejönni. Azt hittem korábban le tudok lépni, meg tényleg csak benéztem volna, mert készülünk nyaralásra, van még pár elintézendő dolog előtte.
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26180 üzenetére
Attól még jöhetsz, megvárunk.
Nyugi, nem fogunk cikizni a tükrösöd miatt.
Dehogynem."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #26180 üzenetére
Én is, most indulok.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #26177 üzenetére
Pont nézegettem becsületesneppernél van egy 2002-es 1.4 ért azthiszem... de igazság szerint nekem kicsi lenne :S inkább valami alfára neveznék be mondjuk GT csak ne lenne olyan megbízhatatlan...pedig olyan szépek
de egyenlőre TV re is gyűjtök, hol van még a kocsivásárlás.....
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
LED TV topicot már fertőzöm egy ideje, de mivel ide úgy is visualfil és techfan emberkék járnak ezért bedobom a labdát, hátha tudok segíteni, tapasztalatot megosztani.
TV-t tervezek venni 1-2 hónap múlva
PC ről játszanék, hogy mivel kötném össze még kérdéses, de valszin HDMI, hacsak a Display port nem jobb, ha igen akkor nem tudom miért, de olyan TV-t nem sokat láttam.
Érzékelném az input lagot 30 alatt jó lenne.
46-50"-ban gondolkozom, a 3D inkább ínyencség mint igény, a PC miatt a SMART is, de elsősorban nem is játék miatt hanem esti film nézésre venném, csak neten elérhető tartalom, más adás nem érdekel.
Nem vagyok egy visualfil se túlzottan audiofil, de a minőség fontos az ár/érték meg még-inkább 150-250 között gondolkozom.Amúgy a SONY-k nagyon szimpatikusak, csak fenemód drágák.
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #26168 üzenetére
crey: és figyelsz!!
szerintem be van lőve egy script, és ha varázslat vagy dzsin vagy szellem kerül szóba kapásból megjelensz
Hát gyanús, mivel a facebook oldalát törölték, azért nyilván volt ott pár ember aki tudta a nevét na... :S
ha engem rágalmazna valaki akkor nyilván tagadnék, nem menekülnék....mindenesetre bárki volt a tettes azt kívánom neki, hogy a patásördög kapja seggbe - erős-paprikás-üvegszilánkos vazelinnel.
Nekem közöm sincs a fotós szakmához, de hogy mindenhol úgy hallani, hogy a fotós volt így szerintem pár begyöpösödött agyú majd biztos rákattan a fotósokra....és általánosít. Igazság szerint ezért kezdtem a témát, hogy mi a véleményetek, befolyásolhatja-e egy ilyen eset a megítélést. (mondjuk szerintem nem)Na de mind1 belegondoltam, hagyjuk is a témát, túlzottan sok feszültséget és érzelmet hozhat elő,
Minden erőszaktevőnek a fenti jókívánságaimat küldöm.[ Szerkesztve ]
-
válasz
fi:zi'k #26168 üzenetére
Alapvetően nem ütközik szabályba, ha egy nyílvános G+ adatlapot linkelsz. Személyiségi jogot sem hiszem hogy sértesz vele, elvégre nem osztottad meg a teljes nevét, címét, telefonszámát, vagy valamely személyes adatát.
Viszont ennek Freddy és nem én vagyok a szakértője, úgyhogy inkább nem pofázom olyanról, amihez nem értek.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sok szó nem esett mondjuk róla.
Nem hinném, hogy szabályba ütközik, csak ha kiderül, hogy nem ő volt a tettes, akkor az kellemetlen.
(#26169) crey
Úgy tűnik félreérthető voltam.
Amíg nem bizonyított, hogy ki a tettes, addig én tartózkodnék bármilyengyanúsítgatástólhasonlótól. Nem azért mert Ph szabályba ütközik vagy mert törvényt sért, csak úgy egyszerűen nem tenném, mivel ez nem egy gyorshajtás vagy "elloptam egy csokit a boltól" kategória.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #26166 üzenetére
ohh, lemaradtam, na visszaolvasok, én megnéztem magamnak, de ennyi, nem is felbújtásnak szánom.
sajna már lejárt a szerkesztés, majd elvarázsolja a dzsin ha szabályba ütközik bűncselekmény esetleges gyanúsítottjának linkelése.
-
L4mie
veterán
Mit szóltok az eltés erőszakoskodó fotóshoz.....
rontja a hivatalos fotósok hírnevét.....állítólag ez a csóka :S
https://plus.google.com/101113530051196881638/posts/KJPRePpRMqM
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TayRol
nagyúr
ezen röhögök 3 perce:
-
Studi
veterán
válasz
Balinov #26157 üzenetére
Kutya az a különleges állat!
(#26156) Mercutio_: és nem lesz Metapay! Ez külön közönségcsalogató manapság az ilyen rendezvényeken!
Múltkor a sörnapon is ott 'optam, mert egy 300Ft-os kóla miatt nem akartam kiváltani azt a szart, egy hely volt hajlandó készpénzért adni.
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #26151 üzenetére
az a rozsaszin puska meg a tokomtudja milyen allat a kadba!
Kazalos video is qrvajo!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz
TayRol #26155 üzenetére
Magas labda volt
Majd hozd magaddal a tudodmit isKözérdekű infó, naptárba bejegyezni!
-
TayRol
nagyúr
válasz
-
Studi
veterán
válasz
Ez nagyon nem munkahely kompatibilis, alig bírtam ki hangos felnyerítés nélkül!
-
Real_Necro
veterán
Bali, lassan készülni kell a családi fotókra!
-
Balinov
titán
válasz
TayRol #26145 üzenetére
szerinted en ismertem?
sajnos etvagy miatt muszaly hasznalni. majd a pacalporkoltes, steakes idoszak, ha bejon, ugy dobom ki , hogy le se esik
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Tippje van valakinek, hogy hasonló árban hol lehe beszerezni ilyen express karabínert? (a második karabíner akár el is hagyható, nekem csak 1 és a lelógó 2 bújtatós izé kell, hogy legyen min lógatni a cuccot
)
TayRol: Aptamil
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
Larry303 #26139 üzenetére
de, de, csak olyan etvagy van, hogy megenne az arvak konnyet is, neha ra kell segiteni Aptamillal. itt 40-50l, ott 100-125....
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
Annyira nem alszom mar melyen en sem, viszont kifejlodott 3 het alatt egy olyan lvl50 skill, hogy felperc alatt kepes vagyok bealudni, miutan felkelek pelenkazni, vagy egy uveg bebietelt melegiteni
Freddy: igaz, felpint felembernek valo, betoltam egy pintes dobozos G-t egyedul.
Amugy meg mai reggeli agyzsibbaszto most lattam a szamtekboltosokmemoarjai topikban
-
t_a_m_a_s
addikt
-
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Mercutio_ #26127 üzenetére
jogosjogos. Nos, 3.39-el/51cm szuletett, 4napig voltunk az ujszulottosztalyon, 3.07-el jottunk ki. tegnap voltak Veraek a korzeti vedononel, eszik rendesen a draga, mar elhagyta a 3600g-t. Haja csutsotet volt ,de mar egesz jol kivilagosodik. Vasarnap volt 3hetes. itt egy kep, de mitha csak tegnap szuletett volna. Viszonylag jol alszik, ejjel legalabbis
, igy 2-3x-nal tobbszor (egyenlore) nem kell felkelni hozza. Nemegyszer elofordul, hogy en pl. meg sem ebredek, mikor a hajnali szoptatas van, csak mittomen mikor tisztaba kell tenni
Vera is jol van, csaszarbol fakado seb egesz jol begyogyult mar, meg a stamina is kezd visszajonni a vesztett kb 500ml ver utan.
Mire vagy meg kivancsi?
FLikkeren van meg par kep, ha valaki kivancsi.
-
Balinov
titán
-
Studi
veterán
-
-
Balinov
titán
Rosseb egye meg, egymasutan masodik este maradok le az aranyoras szalmabalas expolehetosegrol itt a szembenlevo szantofoldon...holnap meg mar tutira esni fog..(vagy a balakat viszik el)
-
Andrew31
senior tag
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26119 üzenetére
Akkor nem jössz?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
-
Freddy76
addikt
Akkor csütörtök azaz holnap, 18.00, Sörözés/Borozás Izolabella Kávézó (1011 Budapest, Iskola u. 36.)
Studi
rbalint88+1
.mf
Juszt+1
Gorgo
Freddy76
Mercutio_
Zolka78Még valaki?
-
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro #26116 üzenetére
Ez kurvajó, osztottam fbon
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Iszolebéla? Hm.... oda lehet be tudnék ugrani hazafelé egy serre...
meglássuk...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz
Larry303 #26105 üzenetére
Néha bennem is felmerül a gondolat, hogy ha létezik macska-bonsai...
Freddy76 : No para, szép gyereket mindenki szívesebben néz mint csúnya apukát
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Larry303 #26105 üzenetére
Az hosszú távon nagyon fárasztó. Nőjenek fel, és hozzák az unokát akit
1. Majd jól elrontunk
2. HazaviszikMinden kornak megvan a maga szépsége, az első iskolai nap, az első szerelem, érettségi, diploma, első munkahely, és végül a családalapítás meg az önálló otthon. Azt kell élni és kiélvezni ahol tartasz, mert nem hozható vissza.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
Urak, csütörtökön sörözés. Ki jön?
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #26099 üzenetére
szóval, hogy jutottunk el eddig onnan, hogy a mediamarktban a fuji logoról Pite jutott eszedbe?
btw a lényeg, hogy van egy jó vasad amit szeretsz, tökmindegy mi van ráírva, pár év múlva úgysem az exifet fogod nézgetni, hogy mivel készült, hanem gyönyörködsz a gyerkőcben...ez a lényegja és a tortás mutatvány tényleg állat, bárcsak soha nem nőnének fel...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #26102 üzenetére
Nem, az m4/3 szenzorméretnél van kétszeres szorzó. Ez ugyanúgy apsc, mint a Nikon.
Rbalint: ott éppen szelfizünk egy ismerős lakzijában, a templom előtt. A cimbi rendőr, úgyhogy a sorfal ott állt. Majd feltöltöm a szelfit is
-
rbalint88
addikt
válasz
Real_Necro #26102 üzenetére
mármint 1,5, mivel apsc
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #26099 üzenetére
Itt még ugyanúgy ekv. 2x szorzóval kell számolni?
rbalint88:
Nekem ez az attrakció tetszik nagyon: [link]
Szerk2.:
Ja értem, akkor az 56-os az ekv. 84mm lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest