Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz forceberg #16863 üzenetére

    Válaszoltam csak tévesen, mivel tévedtem 0.2"-t (ami úgy látszik számít :( )

    @(#16862) fi:zi'k: Biztos hogy nem költök ilyenre :D

    @(#16864) Real_Necro: Egyrészt egyelőre csak a laptopom van mindenre, utómunkára is, ergo nem nagyon engedhetem meg magamnak a tablet kényelmét. Ha lenne egy egyenértékű tudással rendelkező asztalim monitorral mindennel akkor kérdés nélkül adnám el az eredeti ár töredékéért is akár és vennék egy értelmes kijelzőjű tabletet arra, amire a laptopot lehet használni (de nem használom).
    Anno amikor ingázásnak már majdnem nevezhető rendszeres utazási tevékenységet folytattam Bp és Siófok között akkor váltam meg a régi C2D-s 3850-es asztalimtól 17"es lg monitorral, és váltottam erre a laposra, mondván jó lesz, mert vihetem magammal mindig.
    Most pedig itt ülök meglőve, mert szívesebben fogadnék egy asztalit, ezért viszont közel sem kapnék annyit amennyiért vehetnék egy asztalit monitorral és minden hóbelebanccal.
    A cél egy rendes asztali (nem szervergép szintű hw-el, hanem valami i5, 16gb ram, 2tb hdd + 120gb ssd kombóval), egy 19-23" használt de fasza paneles monitor kalibrálva és mellé az eladott laptopból egy értelmes tablet.

    Mod: Ja a lényeget kihagytam. Azért kell a noti mellé, mert most pedig a Bp-i lakásom, barátnőm Pilisvörösváron és Siófok a három célállomás amik között járkálok, és mind a három helyre szeretem vinni magammal a fényképezőt IS meg a gépet IS. A gépet azért, mert a telefonom nem szívesen használom böngészésre (sem képkidolgozásra valahogy :DDD ), a fényképezőt meg azért mert csak.
    Külön laptoptáskát cipelni meg gyűlölök.

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák