- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
forceberg #16863 üzenetére
Válaszoltam csak tévesen, mivel tévedtem 0.2"-t (ami úgy látszik számít
)
@(#16862) fi:zi'k: Biztos hogy nem költök ilyenre
@(#16864) Real_Necro: Egyrészt egyelőre csak a laptopom van mindenre, utómunkára is, ergo nem nagyon engedhetem meg magamnak a tablet kényelmét. Ha lenne egy egyenértékű tudással rendelkező asztalim monitorral mindennel akkor kérdés nélkül adnám el az eredeti ár töredékéért is akár és vennék egy értelmes kijelzőjű tabletet arra, amire a laptopot lehet használni (de nem használom).
Anno amikor ingázásnak már majdnem nevezhető rendszeres utazási tevékenységet folytattam Bp és Siófok között akkor váltam meg a régi C2D-s 3850-es asztalimtól 17"es lg monitorral, és váltottam erre a laposra, mondván jó lesz, mert vihetem magammal mindig.
Most pedig itt ülök meglőve, mert szívesebben fogadnék egy asztalit, ezért viszont közel sem kapnék annyit amennyiért vehetnék egy asztalit monitorral és minden hóbelebanccal.
A cél egy rendes asztali (nem szervergép szintű hw-el, hanem valami i5, 16gb ram, 2tb hdd + 120gb ssd kombóval), egy 19-23" használt de fasza paneles monitor kalibrálva és mellé az eladott laptopból egy értelmes tablet.Mod: Ja a lényeget kihagytam. Azért kell a noti mellé, mert most pedig a Bp-i lakásom, barátnőm Pilisvörösváron és Siófok a három célállomás amik között járkálok, és mind a három helyre szeretem vinni magammal a fényképezőt IS meg a gépet IS. A gépet azért, mert a telefonom nem szívesen használom böngészésre (sem képkidolgozásra valahogy
), a fényképezőt meg azért mert csak.
Külön laptoptáskát cipelni meg gyűlölök.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest