Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GreenIT
tag
1995-ben egy kis hazikonferencia lett szervezve "oko" meg "ujrahasznositott" elelmiszerek forgalmazok szamara. Mar csak egyetlen resztvevore emlekszem, ujrahasznositott edessegeket forgalmaztak, es amikor kifaggattuk, kozolte, hogy akkor kaptak egy nagy megbizast, hogy Bp. VII.ker kutyapiszkat takaritsak el rendszeresen, igy draga gepekkel vegyszeresen mostak a jardat. Majd rajottek, hogy a brojler csirke-hez hasonloan ezt is lehet hasznositani es az igy begyujtott, laboratorium altal igazoltan vitamindus akarmihez izesitoket es szinezeket keverve edesseget gyartottak belole.
Termeszetesen ezt csak azutan kozoltek, miutan a resztvevok vegigkostoltak az osszes termekuket ott helyben.
-
Tuti nem adnék ilyesmit a kutyáimnak, meg értelmetlen is, mindenesetre ebbe nem halnak bele, a teobromint tartalmazó normál csokoládé fogyasztásába meg igen.
Persze az ilyen sz*rokat, mint ez a kutyacsoki nyilván a gazdák kedvéért gyártják, a kutyák teljesen jól megvannak normál kutyakaján is. -
customer114
őstag
-
Weareus
addikt
Megerősítem!
(Közben visszahoztak, csak párosodnom kellett egy zöld gyíkszerű nősténnyel)
A railgunt láttam a quake 3-ban, továbbá a földi belépési ablakról én is hallottam már, hogy csak bizonyos szögben lehet az űrből belépni, mert alatta lepattan, fölötte elég a delikvens (kivéve: Hulk és Chuck Norris)
Véletlen?
Kötve hiszem!
A kivétel meg erősíti a szabályt! -
DeFranco
nagyúr
@Enzolord: te csak ne félts engem
-
-
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest