- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GreenIT
tag
1995-ben egy kis hazikonferencia lett szervezve "oko" meg "ujrahasznositott" elelmiszerek forgalmazok szamara. Mar csak egyetlen resztvevore emlekszem, ujrahasznositott edessegeket forgalmaztak, es amikor kifaggattuk, kozolte, hogy akkor kaptak egy nagy megbizast, hogy Bp. VII.ker kutyapiszkat takaritsak el rendszeresen, igy draga gepekkel vegyszeresen mostak a jardat. Majd rajottek, hogy a brojler csirke-hez hasonloan ezt is lehet hasznositani es az igy begyujtott, laboratorium altal igazoltan vitamindus akarmihez izesitoket es szinezeket keverve edesseget gyartottak belole.
Termeszetesen ezt csak azutan kozoltek, miutan a resztvevok vegigkostoltak az osszes termekuket ott helyben.
-
Tuti nem adnék ilyesmit a kutyáimnak, meg értelmetlen is, mindenesetre ebbe nem halnak bele, a teobromint tartalmazó normál csokoládé fogyasztásába meg igen.
Persze az ilyen sz*rokat, mint ez a kutyacsoki nyilván a gazdák kedvéért gyártják, a kutyák teljesen jól megvannak normál kutyakaján is. -
customer114
őstag
-
Weareus
addikt
Megerősítem!
(Közben visszahoztak, csak párosodnom kellett egy zöld gyíkszerű nősténnyel)
A railgunt láttam a quake 3-ban, továbbá a földi belépési ablakról én is hallottam már, hogy csak bizonyos szögben lehet az űrből belépni, mert alatta lepattan, fölötte elég a delikvens (kivéve: Hulk és Chuck Norris)
Véletlen?
Kötve hiszem!
A kivétel meg erősíti a szabályt! -
DeFranco
nagyúr
@Enzolord: te csak ne félts engem
-
-
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ubuntu Linux
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Router gondok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest