- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
Killing
addikt
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
kételkedem
addikt
fekeandras véleménye a memória húzásról:
"Madzaggal rá kell kötni a macska farkára.Úgy meg lehet húzni a memóriát..."Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Kasza08
őstag
válasz runner 125 #3194 üzenetére
akár csak én
-
Kasza08
őstag
nem teljesen aranyköpés, inkább ökörködés twollah gyermeke
találtam mégegyet Én szeretem a dugókat, sok b.zi autós bennt rohad, én meg vígan elgurulok mellettük motorral. Jó érzés, olyan újkori magyaros.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
-
szandro
senior tag
Nem PH-s, de jót virultam amikor elolvastam:
"Te, most nem azert, de ha az en parom telepitene keyloggert a gepemre, ugy vagnam pofan, hogy menetet vagna a nyakaba a takony." -
Xelo
addikt
ez se aranyköpés de nem éppen tiszta állapotunkban haverommal érdekes beszélgetést folytattam amin aztán legalább fél óráig röhögtünk:
ülünk csendben, ő felkiált: GYORSAN BETÉPVE HAZA KELL MENNEM MEGSZERELNI A KARFIOLOKAT!!
én: am..
ő: de hogy a cs@'ba jutunk haza??
én: ah.. ő.. azokkal az.. izé.. kék-kerekes-hernyókkal..
2 perces csend
ő: busszal?
én: jahh azzal azzal -
őstag
válasz Badman 4ever #3181 üzenetére
Naja... Sajnáltatni akarja magát, mentegetőzik, mi meg irigykedhetünk!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Badman 4ever
őstag
Ez nem jó mentség. Aki nem bírja a sört, az ne is igyék.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
<NewL>
addikt
válasz Badman 4ever #3179 üzenetére
b+- tényleg,akkor ez maradhat aranyköpésnek is
ok,akkor ctrl+v Morden24 írd el a nevem 2x
most már nem is csodálkozom ,h elbaszarintják a nevem
mentségemre : izzítok az estére,megittam 3 korty sört! nem bíírom a sört
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Badman 4ever
őstag
Másodjára is elrontottad.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
<NewL>
addikt
Modern24 aranyat köpött az új iphoneos topikban
There's an app for that
-
puttputt
őstag
válasz mephi666 #3173 üzenetére
"...egy diós vagyok ezzel...?" --- aki érti, érti (ismerni kell az előzményeket).
Amúgy, szerintem már ki lett szedve a "mindenre kiterjedő privatizációról" szóló szöveg...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
mephi666
nagyúr
először írok ide, de ez a mondat szerintem hatalmas ebből a kommentből:
"A dobozos kép természetesen nem saját ahogy a Bill Gates sem"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
blokad
senior tag
"Józan ésszel végiggondolva, amit elmond ez a film, nem tudok többet hozzátenni, csak azt, hogy ennek még a harmadik szomszédja is hülye."
by: bambano
-
frame>24
addikt
-
localhost
Közösségépítő
Ez itt az utolsó mondatban tudom, hogy csak elgépelés, melléütés, de nagyon jól mutat:
(win 7 63bit). = hatvanhárom bit! LOLLOLLLOLOL!
Ezért nem aranyköpés, csak elszólás, de nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
upszilon
őstag
"Miért figyelnél másra, ha rám is figyelhetsz?"
-
addikt
-
Ice!?
őstag
-
frame>24
addikt
Katt777 szokása szerint bugokra vadászik, és közben ideges:
"Amúgy amit még nagyon "szeretek", az az, amikor a térkép bizonyos helyeire érve folyton kilép a játék érvénytelen memória-hivatkozással! Ilyenkor nagyon szeretném, ha a programozók valamelyike (vagy a főnökük) itt térdelne mellettem, és annyiszor jól fejbe b.szhatnám egy 5 kg-os kalapáccsal, ahányszor kidobál a játék."
link
(ez igazán megintcsak a vizuális képzelőerő számára poénos )[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
phanzetomox
őstag
[link] a kis tudatlan...
(nem nagy de jót röhögtem rajta ) -
ixtom
tag
Nade hogy pont a lényeg legyen offban!? Milyen mobilt topik
-
Jól tudjuk, hogy a webfordítók szinte mindig aranyat köpnek, na de ez... [link]
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
virkir
veterán
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BioNiCMaN
addikt
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
-
BITBOYS
addikt
-
Killing
addikt
válasz (Darkwood) #3148 üzenetére
Mennyé' nyelvtantanárhoz.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
MmDorian
őstag
válasz (Darkwood) #3146 üzenetére
Te se csézel sokat remélem.
-
MmDorian
őstag
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
" Nem vagyok elvakult Se imádó " by SEFAN84
just be
-
hoffman_
nagyúr
válasz Psychonaut #3139 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok kocka, és 22:51kor már itt is hagyom a gépet, lassan, egész nap tudnék ilyeneket olvasni, szakadtam
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Gebriel
veterán
-
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #3139 üzenetére
Mindezt kedélyes stílusban, nevelői célzattal.
-
Psychonaut
veterán
-
puttputt
őstag
A Prohardver F1 Team egyik igencsak offolós pillanata --- A baj csak az (a jóhiszemű előfeltételezéssel), hogy az emlegetett "prof88" "teamtag" valójában "proof88", férfi és nem kapható "afféle" kapcsolatokra.
-
puttputt
őstag
Ismét a GTA4 "háza tájáról": GTA4, az "amortizátor"...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
Gebriel
veterán
válasz Winner_hun #3134 üzenetére
-
Winner_hun
titán
-
Ice!?
őstag
válasz (Darkwood) #3132 üzenetére
Érezd magad lecseszve.
Én az e6550-emet (2,33ghz) fesz emelés nélkül 3,7ghz-ig húztam. Most is annyin fut.[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Akinek jófajta tuningos procija van és hagyja parlagon heverni, halálos bűnben ég majd a pokolban, ne feledd. link Nagyon bejön!!!
-
Gebriel
veterán
Egy aláírásban...
"Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!" -
gamerkiller
senior tag
"kíváncsi lennék a srácra meg a barátnőjére... szerintem, ha netán intim kapcsolatot létesítenének egymással, a gyerek születésekor már egy kifejlett 15x15x15centis kocka lenne és 2hónaposan már menne velük naxxba raidelni... "
Bővebben: Link Előzmény: [link]
Én jót derültem rajta így korán reggel..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #3126 üzenetére
Akkor lebukott az illető.
-
Kinek miért az a nick-je, ami? topik: [link]
-
Kasza08
őstag
válasz puttputt #3121 üzenetére
lustavót
[OFF]Nem PH!-s, de aranyköpések tesómtól:
" Öcsi, te fingottál? Nem? Akkor én voltam!"
" Tomika, jól jegyezd meg! A nőket két csoportra osztjuk: akiket megbasznál, és akiket részegen basznál meg"
"Milyen fehér annak a csajnak a lába. Korábban biztos vámpír volt, csak megharapta egy ember..."[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Eszement eszmefuttatásom közepette meggyűlt a bajom egy ige műveltető alakjával.
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Ez sem rossz: [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csakénvagyok #3116 üzenetére
Milyen?
Én nem magam miatt linkeltem, hanem a válasz miatt." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csakénvagyok
őstag
-
- = Zk = -
félisten
Adj Isten!
Innen indultunk. Alap HSZ! X
Eddig oké?
Aztán a válasz: XEzután feltettem egy kérdést, de nemtudom, lesz-e folytatás az Ő szemszögéből Igérem írom, amint érdemleges lesz
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Nem is igazán aranyköpés, de szerintem még ideillik:
[ Az offban lévő részt olvassátok ]Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Psychonaut
veterán
"Amúgy nem rossz ötlet, kéne rendezni egy avatar-look-a-like contestet. Én is fejre gyúrok, és ügyesen tudok mutogatni az ujjammal."
-
Kasza08
őstag
-
Psychonaut
veterán
"...Napokon keresztül hitegetett egy plazma tv megvételével és mikor én közöltem, hogy a mama eldugta a papírokat"
-
Lenry
félisten
ezen hangosan felröhögtem
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
C^^
őstag
-
BioNiCMaN
addikt
A kecskés topik már volt?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
-
Mr.Csizmás véleménye a régi-új GTS 240 hűtőjéről.
-
C^^
őstag
-
WesTM
őstag
Aranyos. Első sor.
-
KrAt
veterán
válasz Psychonaut #3102 üzenetére
Nagyonjóóó :-DDDD