Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Nézd, ezt ne így fogd fel. Mondom, hogy nem akarok megsérteni senkit. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az életemben sose csináltam vicces dolgokat. Ez mindenkivel előfordul.
Most lehet, hogy nem ugyanúgy értelmeztük itt ezt a szót. Akkor úgy mondom, hogy komikusnak tartalak. Remélem érted, hogy nem sértegeltek, igyekszem kedves szavakat haszálni, mert ti ezt jóhiszeműen csináljátok. És ez dícsérendő, de komolyan. De ettől még kicsit elmosolygok, amikor olvasom, hogy ''Majd együtt elsörözzük a pénzt!'' meg hasonlókat (nem idézet, csak kb. ilyesmik is voltak). De lehet, hogy nem viccesnek kéne ezt tartani. Van, aki olvasva a topicot homlokára csap, és azt mondja:'' Jesszusom!''. Csak talán az már kicsit sértő. Én nem akartam az lenni.
Fogjátok fel így: ti csak csináljátok teljes gözzel, és majd pár hét/hónap mulva megint beszélünk a dologról. Aztán legyen igazatok. De a kezedbe legyen a pénz, ne virtuális számlákon, mert az (mint itt már valaki írta) a Monopolival egyenlő. ''Kincs, ami nincs...'' ha így jobban tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest