Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Doky586 #3944 üzenetére
Azért egy ~8000-es (-16 GB, +8 GB) mínusznak hadd ne örüljek már... Csak tudnám, minek ajánlották akkor a Rufust, ha egyszerű copy-paste az egész.
------------------------------------------------
(#3945) PHM: Történhetett, csak nem tartom túl valószínűnek - de igazából mindegy is a végeredményt illetően.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sanchez638 #3942 üzenetére
SD-kártya lesz, ha veszek, kártyaolvasó meg van - a laptopban...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
King Unique #3939 üzenetére
Szerintem az azért meglepő, hogy eddig az égvilágon semmi baja nem volt, és mióta a Rufus úgy döntött, hogy formázás közben nem válaszol (jegyzem, utána elindítani sem tudtam rendesen: hiába duplakatt, a Win nem nyitotta meg a programot, zéró GUI, pedig közben ott volt a futó folyamatok között), azóta sanyi van.
: /
Már csak az a kérdés, hogy így külső segítség / pénzköltés nélkül hogy fogok OS-t telepíteni..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
King Unique #3936 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem nyilvánvaló; pont abban a pillanatban megy tönkre, amikor elkezdenék egy bootolható ISO-t írni és a Rufus formázás közben összeomlik? Inkább ok-okozati összefüggést látok: formázás közben megcsesződik a Rufus ---> a pendrive megzavarodik.
Próbáltam számos progit, köztük azt is, ami a linken van (Martik). ---> "Error: There is no media in the specified device."
Akárhogy is, nagy öröm.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv.
Rufusszal próbáltam Win7 bootolható ISO-t írni egy 16 GB-os DataTraveler G3-ra, de menet közben a program működése leállt, és azóta a Windows nem tud kötetinformációt kiszedni a pendrive-ból.
Disk Management látja, de 0 bájt mérettel - nincs unallokált hely sem, szóval nem tudok új partíciót létrehozni. Windows intézőben sem lehet formatálni, ahogyan parancssorból sem, csak a meghajtó betűjele látszik.Van valakinek valami ötlete, vagy ez a retek tönkrevágta a pendrive-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest