Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini-ITX
- Mini PC
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liliom86
csendes tag
-
Liliom86
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nekem ott ki van véve a pipa.Azt a diskpart dolgot próbáltam már,de nem csinált semmit,legalábbis azt nem amit kellett volna,ugyan úgy írásvédett és így lehetetlen törölni....
Nekem sem lenne rá szükségem,életbe nem használtam azt a dolgot rajta,de nem bírok tőle megszabadulni és elég idegesítő.
Nem nagyon tartozik ide (gondolom én) de Win 8.1 vagy 10 alatt sem tudom rendesen leválasztani ez miatt.Egyenként kell a két partícióját leválasztani,de végül az eredménye,hogy ugyan úgy nincs leválasztva és ott a jele óra mellett,hogy be van dugva egy adathordozó eszköz.... Win7 alatt egybe lehetett a kettőt,ott jó volt. -
Liliom86
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna valami jó ötletet adni,hogy mit tehetnék,hogy sikerüljön ezzel [link] a módszerrel megcsinálni egy Maxell pendrivert.
Secure-t szeretném kiiktatni végre,de mindig "A lemez írásvédett" szöveget dobja.Ebbe a Mode Converter progiba is.."Device write protect"
Ötlet? Köszi. -
Liliom86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2GB-s Maxell pendrive ami két részből áll PUBLIC (F: ) és SECURE (G: ) ( utóbbi 1,95MB méretű és két fájlt tartalmaz LOCKv223 és egy pdf-t,) és én egyet szeretnék belőle,avagy a SECURE-t szeretném ki iktatni,de írásvédettség miatt nem lehet ezt törölni,formázni..
Ki próbáltam (elvileg Maxellhez erre a célra való) ModeConverter programot,de ebbe is az írásvédettséggel jött... "Device write protect"
Köszi ha netán valaki tudna segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest