Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi! A H2testw ExFat fájlrendszeren hibátlanul lefutott. Akkor egyelőre hagyom a tartalékban.
-
Az lehet-e, hogy a 60egynéhány Gigás pendrájvomat Gparteddel megformáztam Fat32-es fájlrendszerre és ezt nem díjazza a windows, s a pendrájv túlsó vége fele hibákat jelez. Most windowssal megformáztam ExFat fájlrendszerre és az általatok javasolt teszterrel levizsgálattam teljes írásra és olvasásra és végigvártam azt a két és fél órát és hibátlannak nyilvánítódott. Csak egyszer teszteltem. ???
-
válasz
King Unique
üzenetére
Sajnos nem fake drájvról van szó, hanem túl sokat használtam rátelepített linux futtatására. Aztán ezt egyszer megneheztelte. Utána gpartedből meggyógyítottam. Használgattam kis dolgokra. Most csináltam belőle egy ventoy pendrájvot és az n+1-dik iso bootolásakor kiírja, hogy a varázsszám, vagy valami ilyesmi nem jó és lefagy. Az sha256sum vizsgálat alapján nem az az iso van ott, amit odaírtam. Törölvén ezt a hibás iso fájlt és egy korábban odaírtat, majd visszaírván a kérdéses iso fájlt az már jól működik, tehát ez a pendrájv itt-ott "kifakult, bevakult" ..... Tehát ez már betonba való, ha jól sejtem. ...... ?
-
Romló , hibádzkodó pendrájvból valami gyógyító programmal lehet-e még kivágni a férges részt, vagy jobb már ilyenkor a betonba kavics helyett beszerkeszteni? (Pl az odaírt isofájl visszaolvasva nem egyezik meg az odaírttal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest