Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
válasz
zzzoli23 #549 üzenetére
Pedig az a program lesz a jó amelyik a bad block-ot találja , csak a beállításoknál van valami rosszul megadva !!
Ezt azért mondom mert az én programom is az egyik beállítás utáni formázás után ezzel az üzenettel fogadott nem szó szerint hanem , hogy a teljes block állomány rossz . De miután át állítottam már jó lett.
Tudom ismétlem önmagam de szerintem nézd át a setup-ban a Flash számot a Chanel számot az Optimize-t ...stb
Biztosan lenni kell jó beállításnak amivel rendesen megcsinálja még ha esetleg csak 4GB-os lesz is.Egyébként IGEN a nagy fekete bigyó a másik (azaz a tároló ) chip és én is találkoztam már olyan pendrive- val amelyiknél nem volt a chip-en szám .
Az megkönnyítené egy kicsit a dolgot.
De sajnos ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged