Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
King Unique #3930 üzenetére
"Ha szoftveresen nincsen megfelelően leválasztva a pendrive, attól még normál esetben nem kellene tönkremennie, max. a fájlok, illetve a kötet sérülhet rajta."
Minden tisztelettel... fene tudja...
Igaz, hogy az USB portokon alacsonyabb feszültség van, de hiszen a HDMI portok kapcsán sem véletlenül figyelmeztetnek, hogy abból csatlakozót kihúzni csak a tévé (és a rákötött eszköz) kikapcsolt állapota mellett szabad.
Ha a port el tud halálozni, akkor hasonló helyzetben egy olyan érzékeny eszköz, mint a pendrive, ugyanúgy, nem?
A most elhalálozott, korábban használt MAGINON pendrive-om pár napja a tévében "pihent". Előtte használtam a számítógéppel, majd a tévén, majd pár napig nem használtam, és tegnapelőtt a tévé bekapcsolt állapota mellett csak "kihúztam" a port-ból.
Azt követően rögtön csatlakoztattam a számítógépemhez, és már rossz volt. Nem látta a gép. Utána már a tévé sem.
Egyébként már a LED-je sem villan fel a csatlakoztatáskor, szóval az aztán teljesen elhalálozott.
"Ha Windows alatt van meghajtóbetűjele és megjelenik a fájlkezelőben, de 0 bájtos, akkor vélhetően az NTFS-ből RAW lett."
Ez valóban így van.
Csakhogy ugyebár utána hazajöttem, kipróbáltam a gépemben és a tévémben, és ott van rajta minden fájl kifogástalanul.
Még egy gyors wipe-ot is nyomattam rá a Partition Wizard segítségével, majd létrehoztam/töröltem párszor, különféle típusú fájlrendszerekkel...
Akkor pedig kifogástalanul működött. Rejtély...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest