Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron13
csendes tag
válasz
riccs001
üzenetére
Nekem nem ilyen jellegű problémám volt, de lehet tudok segíteni kicsit.
A megoldás nálam:
1. töltsd le a win to falsh programot. http://wintoflash.com/download/en/
2. ezen a leírások alapján járj el és telepíts rá egy windows-t. " ez a program azért jó mert tutira formázza a pendriveot FAT32. Nekem semmi mással nem sikerült. http://www.youtube.com/watch?v=K47w1_gFhrQ itt és még sok sok más videó mutatja a használatát.
3. Amennyiben ezzel meg vagy. Bármelyik particionáló programmal láthatod a pendrive-ot és bármire leformázhatod. " én a minitool partition wizardot használom. Egyszerű, érthető, jó. A windowsal nem próbálgattam továbbá formatálni. "
4. Tudom, hogy kicsit hosszadalmas a buli amit leírtam, de nekem nem sikerült mással megoldani és azóta ott vigyorog a TV-ben a pendrive és csodálatosan használható.
Nálam az is érdekes volt, hogy előtte azt hittem kivégeztem a pendriveot, mert bedugtam és a gép semmit nem reagált. Egyszer bedugtam és elmentem mosdóba. Mire beértem a gép látta az adathordozót, de semmilyen értelmeset nem tudott róla megállapítani. Kihúztam és bedugtam újra. Továbbá sem jelzett semmit a win, de türelmes voltam és egyszer csak megjelent a pendrive " 2-3 perc "
Amióta a fent leírtakat megcsináltam azóta semmi gond. Azonnal felismeri és tökéletesen működik.Kérdés esetén keress priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest