Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. A linkelt topicban lehet folytatni.
-
tanti
csendes tag
Milyen probléma okozhatja nálam egy (két) pendrive halálát?
Nyomtatni való anyagot hozott ugyanaz a személy és már két darab (Sandisk 2G és ma egy Kingston 1G) ment tönkre nálam. Dell laptopon egy PC kártyára dugva. A sajátjaim, noname, működnek. Azt mondja az illető, hogy ingadozik az USB feszültsége. Azért nem kéne behalni ezeknek a márkásaknak. Az enyémnek miért nincs baja??? -
Geby
senior tag
Megkertek mostanaban, hogy menjek nezzek meg egy gepet, mert xp nem ismeri fel a Fuji digitgepet. Mentem, vittem pendriveom, bedugtam szepen, megy. Csodas. Digitgep bedug, semmi. Allitgattam a fenykepezon ezt-azt az adatatvitel jellegerol, de nem hatotta meg. Gondoltam, irany a BIOS, hatha ott van vmi okossag. Volt USB2 enable/disable, legacy support auto/enable/disable, usbspeed fullspeed/hispeed. Vegigprobaltam az osszes beallitast, mindegyik valtoztatas utan win reboot, de nem sok hatassal volt. Aztan benezek a gep moge, hogy vilagit-e a pendriveom, de nem. (pendrive vegig be volt dugva). Allitgatok megint, de csak nem akar mar ez sem eletre kelni. Egyre jobb. Ugy nez ki szegeny kilehelte lelket, mert itthon sem mutat semmi eletjelet.
Na most akkor a kerdes: en voltam a hulye, es ez a rendeltetesszeru mukodese az ilyen bios allitgatasoknak, vagy mi lett a cuccal?
Allitolag a fenykepezo tokeletesen mukodik mas gepen, kabel is jo. Legalabbis ezt mondtak. Kabelt ki akartam probalni sajat fenykepezommel, de nem szabvanyos.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest