Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
-
magi20
senior tag
te sem érted a problémát,majd jössz ha itt vagy,majd hívsz ha már itt állsz,és lezárod a témát ha te gondolod.--erről szól a dolog kb.----nem keverem az eladó meg a vevő fogalmát,de nehogy már 1-től 3-ig vagy tököm tudja meddig mert te 2 körül jössz,harckészültségi fokozatban álljak 2000ft-ért mielött még a azt is megkérded hogy a dobozon van-e karcolás.
Érdekes Macka amikor jön tud hívni többször is,hogy most jó-e.---vmi fura nem?
Én sem haragszom,csak tudod 2000ft nem ér annyit hogy 3-4 órán keresztül arra várjak hogy te mikor szíveskedsz jönni. -
magi20
senior tag
na látod ez az mondtad hogy akkor hívsz.----ez mindent elárúl szerintem.
legközelebb elöbb felhívod az embert mielött még itt lennél az ajtó elött.
ez jó a pesti ember azt hiszi,hogy mindenki pesti,és átlehetne venni személyesen pesten,?
a nem pécsi meg azt hiszi ha befárad pécsre,hogy a pécsi majd akkor ér rá,és akkor van otthon amikor ő úgy gondolja.----akkor mi a vidék és mi nem? vagy ki a vidéki? -
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Nem ér annyit az egész teló papi amennyi az LCD lenne bele. Ilyen 11-12k-k ezek a Samu LCD-k és újjonan kapsz már egy ilyen telcsit 18k-ba...
A szolgáltaló el fog zavarni, ilyesmi ami törés nem garis probléma mégha a ház teljesen sértetlen is. Simán rá lehet ülni egy ilyen telóra úgy hogy belül szénné törik az LCD de kívülről semmi nyoma nem lesz.
-
nesa
veterán
A Vga 1 hetre jegelve mert felre van rakva valakinek.
Az alaplap tovabra is elado.
-
Moddingfan
senior tag
Köszi
u.i.: csak egész jó?
Amúgy néztem a Canon S5-öt is, de a külső vakupapucsot bukom, mert csak Canon-okkal működik együtt, az meg nem annyira jó, a kihajtható LCD-t tudom nélkülözni. Az s6500 azért jó választás szvsz, mert nagyon jó átmenet a kompakt és DSLR között, előző volt, a másik meg tán egyszer lesz, de addig ezzel is remekül elleszek, csak legyen már meg.
-
Thomas1
addikt
Ha elolvad ennyi hó, és kiönt a tó, akkor rendezzük a következőt.
rollins: Kingston DataTraveler 4GB pendrive usb2.0, 5K
Ennyiért elviszem!Inno 8600GT továbbra is eladó, legyen 18,5k az ára.
-
Dare2Live
félisten
bakki mikori listát/hirdetést néztem... pl boltbol újonnan pcland.hu COOLER MASTER RC-331-KKN1-GP Elite Nettó ár : 7350 Ft + áfa / db Áfa : 20% Bruttó ár :8820 Ft / db
vagy Intel Core2 Quad Q6600 - 2,4 GHz, cache L2 8 MB Socket 775 (doboz változat) Ár:47999 Ft+ÁFA
OEMet még nem is találtam... -
skorBooT
tag
Hogy kinek mi a best a felhasználástól függ. Nekem nem a giga 690g a best am2-be. Igaz nem is az M2N-E ezért akarom eladni. És még szép, hogy annyiért kínálom amiért akarom, és ha emlékszel nem is az kérdeztem ,hogy szerinted mennyit ér, hanem beírtam van ez és ennyiért eladó. Pont.
-
skorBooT
tag
Tény hogy nvidia. Én nem szopattam magam agyba főbe mikor drivert telepítettem tuningolni nem nagyon tuningoltam. Lehet hogy egy alsókategoriás ASUS szánalmas biossal. Hát akinek nem az az életcélja, hogy mindig brutális konfig legyen az aláírásába, annak szerintem jó választás.
Ja most néztem meg a konfigod... Már értem ez ilyen: "Mindenkinek a saját alkatrészei a legjobb" című ovis duma.
"Az én apukám meg a Schumacher"Na szval a 10-12 azért nem reális, mert teljesen hibátlan az alaplap és nem látszik meg rajta hogy használt. Megnézném milyen Asus-t kapsz ennyiért. Attól hogy a te lapod újonnan 15 +te a saját lapodat tartod jobbnak ennél, Ettől még nem fog 10 kt érni ez a lap. Egyébként elgondolkodtató hogy az én lapomat 20 körül tudják árulni a tiédet meg 15 ér. Ez már nem szocializmus, ez piacgazdaság. Annnyiér árulnak amennyiér eltudják adni. De ha tévednék alkatrész ügyben, akkor minden boltos balf...
-
Thomas1
addikt
Én nem vagyok pécsi, de azért szoktam menni arrafelé.
Hogy melyik verzió, azt nem tudom, majd belenézek, hogy cenzúrázott-e, vagy sem.
Ha esetleg bandus is meg tudná oldani, akkor vele egyszerűbb lenne, mert én nem tudom mikor megyek legközelebb, talán jövő hétvégén, de ez sem biztos.
Ha nem sikerül Bandus-sal megoldani, akkor írjatok, és írom is. -
Thomas1
addikt
Erre gondolsz?
Ha nagyon szépen megkérsz, akkor kiírhatom neked, csak nem tudom mikor tudom odaadni. -
aneda
senior tag
Közlekedtél már a balkánon?
Az a nem egszerű ami ott folyik, M.o.-n inkább az a jellemző hogy sok a "hétvégi sofőr", biztos a drága u.a. miatt.
Mindig is voltak és lesznek is ilyen barmok, és az is evidencia hogy nagyrészt a vétlen jár szarul, száguldozás előtt érdemes nézegetni a lánglovag.hu-t és nagy autót venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest