Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
scansat
tag
Üdv
Adobe Acrobat-ot használok Win7 64 biten. Ezzel beszkenneltem pdf-be egy gépalkatrészt+ a leírást, vagyis egy gépkönyvet. A pdf oldal úgy néz ki, hogy van rajt egy fél A4 méretű fekete/fehér ábra (gyakorlatilag egy 2D körvonalrajz mint az óvodás rajzok) és körbe van futtatva szöveggel. Ezt a képet szeretném kiszínezni, hogy az egyes alkatrészek jobban látszódjanak. Hogy tudom..pontosabban milyen progival tudom ezt megtenni?
Nem akarom konvertálgatni képpé, meg vissza. És túl sokféle szín sem kell, csak alapszínek.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Térben elhelyezett (és ledarált) húskocka: Super Meat Boy 3D teszt
- Furcsa változás a Subnautica 2-nél: már nem a Krafton a kiadó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest