- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
robee24
tag
A Matrox kártyákról ilyen téren jókat hallottam!
Pl: Matrox Millenium, Matrox MIstique ezek sztem király kártyák, csak nehézkes őket beszerezni mostmár. -
-
L3zl13
nagyúr
Tőlem... :))
Állítólag támogatja az OpenGL-t. Ha jól tudom ez majdnem ugyanaz mint a GLoria volt (ugyanaza a drivercsomag van hozzá) és annak meg gondolom nem véletlenül GLoria a neve.
Mondjuk én soha nem használtam. De az Elsa elég jó nevű cég volt akkoriban mikor ez a kártya futott. -
L3zl13
nagyúr
Gondolom nem OpenGL1.4 támpgatás kell feltétlenül a 166-os gépedre.
Van egy Elsa winner 2000 kareszom. Ha érdekel, megegyezhetünk... -
HiperG
addikt
Nem hittem, hogy valaha is ajánlani fogom (:DDD) de FX5200-ból van PCI-os változat
-
goph-R
csendes tag
Ja igen. Honnan tudom leszedni az opengl32.dll módosított változatát? És mennyibe kerül most egy VoodooII-es?
-
goph-R
csendes tag
Huhh. Azt hiszem most nagyon megingattatok :DDD
Ahogy elnézem a válaszokat, vennem kéne egy VoodooII-es karit és megszerezni a módosított opengl32.dll-t, vagy venni egy PII-est és szerezni hozzá egy AGP-s (normális) videókarit.
Mivel januárban kapok fizetést (remélem :t), így addig eldönthetem. Egyébként mennyibe kerülne egy PII-s konfig (alaplap, proci, videokari, ram) ? -
-
Friss tapasztalatok alapján mondom, hogy a Voodoo2 OpenGL alatti működésre képes akár WinXP alatt is, még újabb játékokkal is. Azt nem tudom, hogy fejleszteni hogyan lehet alatta...
Mindenesetre én valamilyen újabb PCI buszos nVidia kártyát javasolnék (inkább G2 MX-től felfelé). -
rzoli
senior tag
Radeon7000 kapható PCI-os kivitelben, bár nem tudom, mennyire tudja azt, amire szükséged van.
-
Pötyi
őstag
Ehez vegyél ocsóér' egy Voodoo1 vagy Voodoo2 társkártyát és kész!
-
goph-R
csendes tag
Hali!
Van nékem egy P166-osom, amiben egy integrált videokari található. 2MB-os. Az a helyzet, hogy az OpenGL programozását most kezdeném el, de a mostani videokarim nem képes OpenGL-re. Keresek egy PCI-os OpenGL-re képes videókártyát. A kérdésem: melyik videokari képes erre, olyan amelyik még jó a gépembe (ACER irodai gép, ACERBIOS V2, 16MB RAM, 2GB vinyó, 52xLG CDROM), a másik pedig, hogy ezért mennyit kérhetek el.
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Napirajz könyv
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest