- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
zolees
tag
Minden megvan!
Köszönöm!
Zárható! -
zolees
tag
válasz
kennystyle #29 üzenetére
Mail ment
-
kennystyle
aktív tag
mail ment
-
zolees
tag
válasz
kennystyle #22 üzenetére
Ment mail!
-
zolees
tag
válasz
kennystyle #19 üzenetére
Ezt megbeszéltük!
De mivel én most megyek haza és csak hétfőn leszek újra net közelben ezért ha nem gond akkor a dolgot a jövőhéten folytanánk. ok?
Mindenképp kell a ram úgyhogy akár félre is teheted! -
kennystyle
aktív tag
Azt megkérdezem és megmondom, ha rendben van neked így, akkor a mailedre elküldöm a pontos összeget, hogy mennyit utalj, illetve a bankszámlaszámomat, te pedig küldd el válaszul a pontos címet hogy hova küldjem.
A csomagolással nem lesz gond, mert gyárilag is elég jól be van csomagolva, én meg még dobok majd rá valami + védelmet. -
zolees
tag
válasz
kennystyle #16 üzenetére
A kérdés csak annyi, hogy honnan tudjam most hogy mennyi lesz postaköltséggel az ár? ezért írtam, hogy így csak utólag tudom elutalni.
-
lacafaca
addikt
-
kennystyle
aktív tag
Bocs, de úgy nem adom fel, hogy utólag utalsz. Tudom hogy ha előre utalsz neked kéne megbíznod bennem, én meg fordítva nem teszem ha nem fogadom el az utólagos utalást, de ez van sajnos. Vagy utánvét, vagy előre utalás. Bár a te szempontodból az utánvét sem jelent biztosítékot.
-
zolees
tag
Részemről rendben, de így csak akkor tudom elutalni ha már feladtad a cuccost!
Hát ja valami biztosíték azért tényleg kéne rá meg úgy csomizd be hogy nehogy véletlenül megsérüljenek! -
zolees
tag
válasz
kennystyle #11 üzenetére
Legyen 15k egy pár és utalom is az összeget így kevesebb a posta is!
-
kennystyle
aktív tag
Bővebben: link
17K postával ? -
tts
addikt
500-as Corsair RAM páronkét is eladó
Bővebben: link
2×256 MB 20k - posta ok -
Macilaccc
tag
Sapphire x700pro 128 mb toxic (475/500 alap órajellel) doboz, cuccok megvannak hozzá! Jobb, mint a 6600Gt, és olcsóbb!
32k -
zolees
tag
Up
-
zolees
tag
válasz
kecsege666 #2 üzenetére
Valami erősebb kártya esetleg?
sima ddr kellene kingstont nem tudsz? -
zolees
tag
Hali!
Új konfig összeállítása miatt keresnék PCI-E-s videokártyát olyan nem túl drágát de azért vigyen el egy két dolgot(nem baj ha van rá gari)
Plusz keresnék még valami jobb ramot is (Kingston és társai) lehet tuning beállítottságú islehetőleg vagy 2x256 vagy 1x512 érdekelne most így elsőkörben ja és min 400-mhz-s legyen!
Sajna csak posta jöhet szóba mivel vidéki vagyok tehát csak az írjon aki ezt vállalja!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest