Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoato
aktív tag
válasz
vikking156
üzenetére
Hali!
Csak most néztem be ide, lehet hogy késő válasz, de csak leirom, mert nem nagyon irogattak neked! Az a hőmérséklet az sok a procinak! Minden bizonnyal az a baj, hogy valami fos paszta van a hütő meg a proci között, ami valszeg kiszáradt, ki kráteresedett, és nem adja át a hőt! A proci meg nem hülye, melege van, visszaveszi órajelet, azért lassul! Veszel rendes pasztát, szétszeded, ujra pasztázod és jó lesz! Én félévente pasztázom, jót tesz neki, minden ujra kenésnél 3-4 fokkal lesz hidegebb a proci! Nekem egy E8500-ösöm van, ami felvan rántva 4,2 GHz-re, és terhelve 65 fokos!
-
didyman
őstag
válasz
vikking156
üzenetére
Ha borda hidegnek tűnő, akkor a pasztázás körül lesz gond, vagy nem fekszik fel a borda tisztességesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- EVGA Supernova 850 GT
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő