- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mormotacska
újonc
válasz
b3t3rv #12233 üzenetére
Nekem a Payment status oszlopban Held van, Order Status-ban semmi. A történet annyi, hogy eladtam valamit, a vevő által utalt pénz már elérhetővé vált a pay pal-emen. Rá egy órával kaptam egy e-mailt az e-bayről , miszerint vitás helyzet alakult ki, s a vevő visszaküldi az árut az összeg visszautalása ellenében. Így szerintem az e-bay a pénzt automatikusan zárolta. A gyerek nem engem keresett meg személyesen panaszával, szerintem ezért nincs az Issue refund opció nekem. Azt nem értem hogy hogyan nem látta azonnal az árun a leírt panaszait, pl. eredeti doboz
, csak napokkal később...de ez még oké (feltételezem továbbadta, s az ő vevőjének nem tetszett valami). Másik , hogy mi van akkor ha az átutalt pénz jóváírtam volna a számlámon..mivel elérhető volt több mint egy órán át, feltételeztem minden rendben van. A srácnak 500hoz közeli eladása volt már ugyanebben a kategóriában, épp ezért mertem belemenni, s ezért gondolom, hogy további eladáskor volt valami.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged