Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
TrollBalint #21242 üzenetére
Köszönöm az infót
Nekem stacked deck sem esett sok, asszem eddig volt kb 10 db-om eddig a ligában.
Van erre valami farm mód?
Az a baj hogy tudnom kellene, hogy mit farmoljak, mit adjak el, stb. Mert 45 ex mire összejön....
A magasabb szintű mapokon is pl csak chaos-ok, alchemyk, stb, low cost unique-ok esnek, utóbbiakat néha már fel sem veszem.
Nekem olyan infó kéne egy segítőkész emberkétől, hogy "figyelj haver: én ezt meg ezt csinálom, craftolom, veszem aztán eladom, meg stb és ezt meg azt "x" exért adom el". De ilyet én még senkitől se hallottam, csak hogy 15 exért vettem ezt, 6-ért amazt, de hogy miből volt neki a "zsozsó" azt az infót mintha mindenki meg akarná tartani magában.
Lehet hogy én látom rosszul, de mindenesetre így élem én meg ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini ITX Ház
- Használt Apple MacBook töltők adapterek és tápkábelek nagy választékban
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Dell vezeték nélküli egér + billentyűzet KM3322W szett
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest