Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin #13156 üzenetére
Én az elejétől fogva zombikkal megyek, kb 40-es szinten elhagytam minden spell-t, amivel még mentem (fireball vagy valami hasonló starter). Mire meglesz a Mon'tregul's Grasp addigra össze kell hozni 10 zombit, amihez 2 trial elég (Flash Binder). Két Violante Dead jewelt mindenképpen rakj ki, így a zombik egyfolytába slammel ütnek majd, s ezt a Flash Binder még tuningolja kb akkorára, hogy a negyed képernyő felrobban.
Ha ez megvan lesz 5 rohadt erős hatalmas zombi, ami ha elég speed van rajtuk bőven elég. Hatot is könnyen meg lehet csinálni Tha Baron nélkül, csak kell egy +1 zombis talizmán, meg a Bones of Ullr csizma. Szerintem 5 zombi is elég 2 specterrel meg golemmel, az a csizma úgy is rém gyenge...
Fontos még a Victario shield, ami mellé kirakod a Necromantic Aegis passzívot, így lesz a minionoknak frenzy és power caharge.
A zombiknak nem szabad brutality supportot rakni, mert az kinullázza a Mon'tregul's explode fire sebzését. Egy jó hartred + generosity csodákra képes.
A clear speed nagyon jó, mindent másodpercek alatt elpusztítanak, T14-en is csak a piros beast-eket tudom befogni mert azok tovább élnek 3 másodpercnél. A passzív fa is rém egyszerű, mert ha kirakod a minion passzívokat, már nem kell mással foglalkozni csak life vagy energy shield pontokkal. Nekem van most 4,2k life és 2,8k es, immortal's call-al együtt nem tudnak egyhitelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini ITX Ház
- Használt Apple MacBook töltők adapterek és tápkábelek nagy választékban
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Dell vezeték nélküli egér + billentyűzet KM3322W szett
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest