Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
halipoo
csendes tag
hello!
leírom a gondom. volt a gépemben egy 40gb-os pata vinyó, két részre osztva. az egyik partíció az elsődleges (C), ezen van a rendszer, mellette egy másik. Most betettem mellé egy sata 500 gb-os vinyót, ezt is két részre osztottam. Ezután vettem részre, hogy én h*lye, az új vinyó mindkét partícióját elsődleges partícióra csináltam, és mikor indítom a gépet a "Hardware initiate failed, please check device.The bios does not be installed. Press <g> to countinue! " üzenet jön. Ha megnyomom a g-t, elindul a win. Gondoltam ez azért van, mert elsődleges partíciót csináltam, úgyhogy az új vinyón mindkét partíciót átalakítottam logikai partícióvá.
Azonban a helyzet nem változott, csak a g megnyomása után tölti be a rendszert, és minden indításnál megjelenik ez az üzenet.
Mit kell beállítanom, hogy simán elinduljon a win?
Előre is köszi mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest