Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daweee

őstag

Hello
    Sikerült egy jó régi topicot felhozni, de a Vista topicban nem válaszolnak...
    Szóval annyi lenne a harci feladat, hogy 20 gigát le kéne csípni a partícióból. Mindezt megtenni WinVista alatt, 0Ft ráfordítással (ergo nem veszek meg hozzá semmi progit, amit meg találtam annak nem találok virágbolti verzsönt) mert ami progit találtam ami elindul, az annyira demo, hogy beállíthatsz magadnak mindent f@szán, ebből, ebbe, ennyit, mindent, aztán amikor apply-znám, vedd meg mert így sz@*t se csinálok neked...
    Megvolt: Acronis disk editor, Paragon PM., stb... Partition Magic, amihez meg lenne az a dolog amivel rábírhatom hogy vásárlás nélkül használhassam, a mai napig nincs Vistán működő verziója... Szerintem ez szégyen a Simantecre nézve :( Szóval a kérdés, hogy mit tegyek? - Ja és a Vista gyári cucca egy hígított f*s, egyrészt csak 1-5 gigát szedne le, ahogy épp kedve van, másrészt meg hibaüzenetet dob, és nem hajlandó működni... Bocs a stílusért, egész délután ezzel szopok, nem csoda hogy megöl az ideg...
    Előre is kössz :R

Új hozzászólás Aktív témák