Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
Hello
Sikerült egy jó régi topicot felhozni, de a Vista topicban nem válaszolnak...
Szóval annyi lenne a harci feladat, hogy 20 gigát le kéne csípni a partícióból. Mindezt megtenni WinVista alatt, 0Ft ráfordítással (ergo nem veszek meg hozzá semmi progit, amit meg találtam annak nem találok virágbolti verzsönt) mert ami progit találtam ami elindul, az annyira demo, hogy beállíthatsz magadnak mindent f@szán, ebből, ebbe, ennyit, mindent, aztán amikor apply-znám, vedd meg mert így sz@*t se csinálok neked...
Megvolt: Acronis disk editor, Paragon PM., stb... Partition Magic, amihez meg lenne az a dolog amivel rábírhatom hogy vásárlás nélkül használhassam, a mai napig nincs Vistán működő verziója... Szerintem ez szégyen a Simantecre nézveSzóval a kérdés, hogy mit tegyek? - Ja és a Vista gyári cucca egy hígított f*s, egyrészt csak 1-5 gigát szedne le, ahogy épp kedve van, másrészt meg hibaüzenetet dob, és nem hajlandó működni... Bocs a stílusért, egész délután ezzel szopok, nem csoda hogy megöl az ideg...
Előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest