- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Na egy kicsit újra élesztem a topikot, nem tudd valaki antenna szerelőt észak budán?
-
Bendegúz_50
tag
...Szeretném tudni, hogy ma is vehető-e műholdas adás dögivel, sokkal több mint 12 éve!
Az igaz, hogy idő közben ide-oda költözködött egy két csatorna -úgy értem, hogy adott műhold adott transzponderéről át egy másikra - de ettől eltekintve érdemes bocsánatot kérned
a rendszeredtől és újra felszerelned.
Figyelmedbe ajánlom neked is az előző hozzászólásom linkjét a tájékozódás kedvéért
-
bubimike
csendes tag
válasz
Bendegúz_50 #6 üzenetére
Szeretnék segitséget kérni, van egy 12-éve leszerelt parabola antennám, koplett fej, tükör, beltéri, táv. stb. Szeretném tudni, hogy ma is vehető-e műholdas adás, ugy mint 12-évvel ezelőtt, most ugyanis szeretnék bocsánatot kérni tőle, és ujra fölszerelném, mert a kábelt már nem tudja a család kigazdálkodni. kérem, hogy ha tud valaki segitsen.
-
koxes
tag
helló
Ha felbiggyesztek egy parabolát a háztetőre akkor melyik műholdakat lehet ingyen vagy annál olcsóbban nézni?
-
Dictator^
veterán
értem, köszi szépen akkor tovább nézelődők a wlanos totyikokba, ha 2 napig még nem jön épitőjellegü hozzászólás akkor törölhető ez a totyik.
[Szerkesztve] -
And
veterán
Hi!
''felmerült bennem a kérdés hogy miket lehet vele csinálni?''
Igazából nem sok mindent. A szomszéd utcáig felesleges egy parabola, a TV-adásokat is csak műholdról veheted vele (annak a láncnak pedig a ''tányér'' önmagában messze nem a legfontosabb és legdrágább eleme). Egy paraboloiddal értelmes dolgokat csak a mikrohullámú tartományban tudsz művelni, az alatt nem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
wlanra nem feltétlen a legmegfelelőbb az ilyen antenna. ráadásul arra van jobb megoldás is. persze meg lehet próbálni, de akkor a teljes ábelezést le kell cserélni, mert annak nem ''sima'' 50ohmos koax kell, hanem egy ''kicsit'' komolyabb.
de továbbra is azt mondom: parabolaantennát műholdvételre.
(mellesleg wlanhoz ajánlom a wlan antennák c. topikot) -
Dictator^
veterán
nézelődtem pár totyikba erről de semmi konkrétat nem találtam , ugy gondoltam nyitok eggyet, remélem hosszú életű lesz.
szóval a kérdés: adott itthon egy parabola antenna, amit régen használtunk a külföldi adásokhoz, régen nem volt kábeltv- itthon, szóval a parabolás kapcsolat elöregedett...
mivel szabadon van a tányér, felmerült bennem a kérdés hogy miket lehet vele csinálni?
lehetne wireless kapcsolatot csinálni mondjuk a szomszéd utcában lévő ismerősőmmel (neki is van szabadon parabola antennája)? esetleg miket tudhatnék még vele csinálni, a TV adásokon kivül...? Igen laikus vagyok ebben a témában, ha esetleg rosszul néztem volna szét , akkor elnézéseteket kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest