Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Igen viszont
Frontsugárzó Konfiguráció: 1 utas, 1 hangszórós, Bass-reflex. Tehát adhat mélyet is. Amugy nem _csak_ MT1-em van. Van egy nagyobb házimozim is, természetesen az is Technics.
És igen valóban összekevertem a HT05-el, annak két utasok. Szerintem most ez a legjobb választás a DMR-E65-ös dvd íróval kombinálva: 139.990.- Ft-ért. -
I_Am
veterán
Nekem van mellette egy amit régebben döngettem. (az még most is simán leszólja, köszönhetően a házilag épitett illetve átalakított hangfalaimnak)
Nem rossz zenére sem, de ott a kompact házimozik kimenő teljesítménye kisebb, mint DD5.1 vagy DTS alatt. Matrix-olni tudja a jelet, SFC-k is jól szólnak, mély van elég. (már akinek, nekem zenében kevés szvsz, ezért néha a nagyobb rendszeremet hallgatom)
Most a HT870-essel szemezek, sztem karácsonyra meglepem magam vele.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Nekem egy Pana SC-MT1-es ultra kompakt házimozim van. (ez csak 400W-os) tökéletesen meg vagyok vele elégedve, hozza a szokásos pana minőséget, hangnyomásra is megfelelő. (szétkapja ez is a szobát rendesen) Minden lejátszik, -os+os lemezeket egyaránt, legyen az sima R vagy RW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest