Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartedor
csendes tag
Nekem is ilyen kamerám van és a laptop nem akarja felismerni. Milyen programot kellene letölteni hozzá?
Köszi -
net84
őstag
Hellosztok!
A Panasonic nv-gs21-el le lehet töröltetni a kazettát vagy csak rávenni lehet??? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cbrfireblade #8 üzenetére
... de ezt a kábelt nem tudod a DV out-ba bedugni, vagy igen? Az USB-s komm.-hoz - valószínű - külön driver kell (ld. előző hsz.-em)
''...DV-hez kellene a FW kártya...''
Ha jó minőséget szeretnél elérni, akkor ajánlatos.
Firmware csati egyébként lehet az alaplapodon is (ha olyan), vagy akár a hangkaridon (pl. Audigy -- én is ilyet használok). Ha külön veszel firmware kártyát, akkor megveheted ''csupaszon'' is, és úgy is, hogy adnak hozzá vm. digitalizáló szoftvert (ált. Pinnacle Studio) plussz kábelt. -
dabadab
titán
válasz
cbrfireblade #8 üzenetére
Igen (bar ujabb alaplapokon szokott lenni FW csatlakozo, nezd meg, hatha).
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez igaz, de -- tapasztalatom szerint (Sony Digital8) -- USB-n keresztül igen ótvar (értsd: kis méretű, zajos kép) minőségben dolgozik a kamera. Sokat ugyan nem próbálkoztam vele, de hosszabb tesztelgetés után sem érte el a kívánt minőséget digitalizálás közben (aminek az eredménye nem DV AVI volt, hanem vm. MPEG - ha jól emlékszem).
Hagytam is a fenébe. Ja az USB-s kommunikációhoz (a Sony-nál legalábbis) kellett külön driver (amit adtak is a kamerához) plussz program, ami így kezelte (Pixela ImageMixer). Az Adobe Prem., és a Vegas meg sem nyikkant USB-n keresztül. Az USB-t egyénként általában a fényképek áttöltésére szokták használni. -
Möhe
addikt
válasz
cbrfireblade #6 üzenetére
Nem kell FW! Van rajta mini usb, ezzel tökéletesen lehet mindent átvinni!
Eladó voltam 1 műszaki boltban!
[Szerkesztve] -
cbrfireblade
aktív tag
Firewire kártyára mindenképp szükség van?
USB-n keresztül nem lehet semmit csinálni? -
Möhe
addikt
Hali!
Én a Power Producer Gold2-őt használom.Lehet vele vágni tömörítési dolgot beállítani is! Én nem csak 1 márkához használom!!
1 misét megér.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cbrfireblade #3 üzenetére
''Bocs,de nem értek hozzá...''
Semmi gond.- erre vannak ezek a fórumok
A ''VCR'' = video cassette recorder (a ''recorder'' szó itt ugyan nem túl szerencsés...) üzemmód alatt a lejátszási üzemmódot értettem (a másik a ''camera'' üzemmód). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cbrfireblade #1 üzenetére
Ezt a típust ugyan nem ismerem, de a PC-re való rákötés szempontjából egyébként sincs különbség az egyes DV kamerák között.
A kamera<->PC összekötéséhez be kell szerezned egy firewire kábelt (és egy kártyát, ha nem lenne ilyen csatlakozó a gépeden).
Ha meg van minden, akkor összekötöd a PC-t a kamerával, és a kamerát VCR üzemmódba állítva bekapcsolod. A Win2000-es (ez nem 100%), és az XP-s gépek innentől kezdve szépen felismerik a kamerát, és kész. XP alatt ott van a Microsoft féle Windows Movie Maker, amivel akár neki is állhatsz leszedni a videót.
Egyéb (fizetős) videó capture, és szerkesztő szoftverek: Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Sony Vegas. -
cbrfireblade
aktív tag
Vettem egy Panasonic NV-GS17 tipusu videokamerát,de semmi szoftvert nem adtak hozzá!
Hogy lehet igy felrakni a számitogépre a felvett dolgokat?
Aki ismeri ezt a tipust azt kérem mindent irjon le amit tud a gépröl!
Segitséget elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest