Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4623 üzenetére
Az Asus RT-57U így van. Erre felmegy simán.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4623 üzenetére
az nem ír semmit sajnos
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a 802.11b LED vezérlő nem tud csatlakozni a routerhez?
RT-1200GU/3.4.3.9L-102_481df13
[link]
"A Wi-Fi chip csak a 802.11 b szabvánnyal kompatibilis WiFi router-eket támogatja."
Nem élethalál kérdés, csak ezért van bekapcsolva egy gyári FW-es RT-AX57U-n a 2,4Ghz-es wifi, hogy kiszolgálja ezt a pár LED vezérlőt. Jobb lenne, ha ezen a padavanos Asuson lenne minden okosotthon eszközöm. -
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
bagoly71. #3854 üzenetére
Valami nem kerek nálam. Vettem egy új routert inkább (RT-AX55) és ugyanúgy hajnal 3 körül összefo...ta magát. Viszont csak a LAN-on lévő eszközök nem kaptak IP-t, nem látták a routert, manualban is próbáltam IP-t adni a kliens gépen, de semmi. Wifin lógó eszközök meg simán mentek....
Nem akartam rögtön újraindítani, kihúztam mind a négy LAN csatiból az utp-t és visszadugtam, azonnal észhez tért minden. Tehát még egyszer, ez egy új router...
Nem akarok ide off topicolni, de ha már beszéltük, így ezt itt hagyom. Esetleg, ha van ötletetek szívesen fogadom. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
bagoly71. #3849 üzenetére
Az ki van nekem is. De attól az eszközök kapnak belső ipv6 címet, de akkor nálam nem ez a gond. Lehet, hogy tényleg a táp lesz a ludas. Annyit tudnál segíteni, hogy milyet használsz most? Hol tudok rendelni új, erősebb tápot hozzá?
Azt még megpróbálom, aztán lehet veszek egy új routert inkább. Mindenhol az AX55-t ajánlják, lehet nekem az elég lesz. Igazából csak gigás netet tudja, meg wifi legyen. Másra nem használom ezt se.
-
LiteCross91
aktív tag
Nekem Xiaomi Mi TV Stick 4K-m van , és tényleg kb. azóta csinálja (december óta és karaácsonyra vettem)
Én is kikapcsoltam a IPv6-ot, de csak a WAN részen találtam ilyet. LAN-on is kikapcsolnám, de nem tudom hol van. A telefononban látom pl. hogy kap ipv6 címet a routertől, szóval biztos be van kapcsolva. -
LiteCross91
aktív tag
Mahtab RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-64fc551a3e FW van fent az Asus AC1200GU routeremen és az utóbbi 1-2 hónapban többször előfordult, hogy minden eszközt ledobott a hálózatról, lan-wlan egyaránt. Minden led villogot rajta, mintha működne, de nem lehetett rá csatlakozni sehogy sem. Olyankor csak a fizikai ki- és bekapcsolás segít. Van ötletetek ez mi lehet? Tegnap pl. egy új laptopra telepítettem fel a Windowst, wifin rácsatlakoztattam a routerre és kb. fél óra múlva lehalt, épp az Office-t töltötte lefele. (Nem tudom ezzel van-e összefüggés).
-
LiteCross91
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
A jelenlegi padavan rendszerből, simán csak upgradelem és kész is? -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok! Ha még egy 2020-as lopertpeter-es verzió van fent az AC1200GU routeremen és biztonsági okokból szeretném már frissíteni, akkor mit ajánlotok? Nekem nem kell torrent, meg vpn, meg ilyen csodák. Csak biztonságos és stabil internet, ami kiszolgálja a Digi gigás netet, ahogy eddig.
Köszi! -
LiteCross91
aktív tag
Én is lopertpeter legelső bildjei egyikét használom (3.4.3.9-099_fc3e2bb). Olyat kezdett csinálni 1-1,5 hónap után, hogy néhány oldalt wifin nagyon lassan nyit meg, ha megnyit és nem időtúllépést ír. Speedtest app van, hogy nem is talál servert, hibát dob. Gépen, kábelen nincs baj a nettel. Digi optika van, ha az ONT-t újraindítom, akkor van, hogy a speedtest app pl megjavul. De páldául a dailymail.co.uk-t szoktam olvasni, gépen betölt, telón wifin nem nyílik meg, se 5 Ghz-en, se 2,4 Ghz-en.
-
LiteCross91
aktív tag
Lehet, hogy a tied újabb és azért működik. Bocsi, de nem találok fórumot, ahol ezt megtudnám beszélni valakivel. dHa bedugom usb-n akkor megjelenik a scan és minden egyéb hozzá, de így routeren keresztül csak ennyit mutat: [kép]
Epson scan settings így néz ki: [kép]
Tanácstalan vagyok, tűzfalat is kikapcsoltam. Ha bármi ötletetek van, akkor szívesen venném. -
LiteCross91
aktív tag
Van még két régebbi routerem, azokra van Padavan? N18U és AC66U B1
-
LiteCross91
aktív tag
Alapbol be van kapcsolva. En úgy hagytam. Az lpr van meg be kapcsolva, a raw meg ki. Leszedtem az epson honlapjarol az epson scant. Settingsben megadtam, hogy network legyen es az ip cimet, de semmi. A nyomtatonal lpr re allitottam a port settingsen belul. Megy is a nyomtatas, de pl a tintaszintet nem mutatja.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1020 üzenetére
Én is tesztelés szintjén állok a témával. Ezt olvastam én is, hogy elvileg vannak oldalak, amik gyorsabbak. Hátrányom eddig nem származott belőle, hogy bekapcsoltam.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91 #1010 üzenetére
Digis FTTH környezetben 1000/300, hogy tudom beállítani az ipv6-ot?
Az ONT bridge módban van, pppoe kapcsolatot állítottam be a padavanban.
[kép] -
LiteCross91
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1009 üzenetére
Egyelőre nekem is az. Meg a nyomtatomat is kezeli. Ilyen multifunkcios cucc, de a scanerjet nem sikerül eletre kelteni. Amúgy szuper a net sebesség 950/330, amit kapasbol mértem a padavan felrakasa után. Ennyi sose volt még. Wol is megy.
-
LiteCross91
aktív tag
Na most indulok az Euronicsbe az Ac1200gu-ért. Akkor szerintetek is a legelső lopertpeteres padavant tegyem fel?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
lopertpeter #1001 üzenetére
Készítesz majd olyan buildet, ahol bekerul a menübe a vpn? Milyen egyeb featurek vannak a marciusi buildben, az elsőhöz képest? Ha az jól működött, ez mivel több, jobb?
-
LiteCross91
aktív tag
Ha mar padavan van a routeren, utána is recovery modban cserelgetitek a buildeket, amik most repkednek?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
lopertpeter #989 üzenetére
megy a led is? nekem sem jó a link
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
lopertpeter #672 üzenetére
Gugliztam, de nem találom. Mi az az Aria?
Miért van egy transmission és aria nélküli verzió is? Befolyásol bármit sebességben, vagy ram használatban? -
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #969 üzenetére
Köszi!
Sztem az euronicsben megveszem az AC1200GU-t. Előbb kifogom próbálni a gyári fw-el. Jelenleg itt a leírásban szereplő padavonok közül, a lopertpeter-é az amin működik a led és az usb tulajdonságok is? Mert akkor utána azt lehet kipróbálnám vagy ti melyiket mondanátok? A lehető legstabilabb legyen és ha lehet minden funkció üzemeljen. -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok! Engem a padavan és a wol kapcsolata érdekelne. Valaki tud segiteni, hogy jól működik-e. Tplink es openwrt tapasztalatom van a témában bőven. Gyari asus fw t is ismerem hogy megy ott a dolog, de ezt nem.
Alapvetően a mac es ip párost kell permanent módon eltarolja az arp táblában, ez openwrt -n ip neigh add paranccsal az rc.localba mentve jo is. Gyári asus fw-n arp - s stb.
Itt, hogy megy ez? Valaki kitudna próbálni esetleg? Fontos lenne. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- PC Game Pass
- Ukrajnai háború
- DOOM - The Dark Ages
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest