Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
temppro
tag
válasz
temppro
üzenetére
Bármennyire is szkeptikus voltam a kábel problémával (statisztikailag nem volt esélye mert nem mozgattam és tegnap előtt még jó volt) kiderült, hogy tényleg az volt.
Ezt nem értem, mi lehet egy kábellel ha nem mozgatják, nem húzgálják ki-be
hmmm, mindegy is jöhet az újra patchelés, de lehet jobb minőségű kábel vásárlása is.
-
válasz
temppro
üzenetére
Szia!
Azt szoktam mondani, ha minden normálisan működik, akkor el lehet tekinteni a resettől, de ha bármi rendellenességet tapasztalsz fw csere után, akkor az legyen az első, ami eszedbe jut. Ha viszont resetelsz, akkor nem lehet visszatölteni korábbi mentést, mert akkor egy esetleges rossz konfiguráció is visszakerül. Szóval reset, és utána mindent újra beállítani.
-
-
válasz
temppro
üzenetére
Szia!
Az alap mindegyiknél mondhatni ugyanaz, mert még ha más-más repo-ból is kerülnek fordításra, maguk a fejlesztők is gyakran átveszik egymás munkáját. Eltérés tehát leginkább az összetételben van, hogy ki mit fordít bele. Van aki a "csupasz" firmware-re esküszik, minimális tartalommal, skinek nélkül, csak ami kell. Van aki beleforgat QoS-t, wireguard-ot, TOR-t, egyebet, én például egy Entware kiegészítéssel szoktam készíteni, amiben van Midnight Commander, curl, smartmontools, és még egy-két hasznos diagnosztikai eszköz, kiegészítő. Lényeg a lényeg, bármelyiket használhatod, amelyik szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
hmmm, mindegy is jöhet az újra patchelés, de lehet jobb minőségű kábel vásárlása is.