-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
Az összefoglalóban megtalálod: Repeater(jelismétlő) módok
Pár kattintás beállítani, ha vezetékkel lesz akkor csak jóformán AP módba kell tenni a 2. routert. Mindkét router ugyanazon az alhálón legyen pl fő router 192.168.1.1 a másik pedig 192.168.1.2, a wifi 2.4G és 5G SSID ugyanaz legyen minden routeren, legutolsó lépésként átkapcsolod router-ről access point módba, a wifi csatornák lehetnek különbözőek de ugyanazok is, mind2 megoldással kiválóan működik ahogyan azt a fenti 4pda linken is írják
Így beállítva egyetlen SSID-t fognak látni a wifis eszközök (feltéve ha a 2.4 és 5g SSID-k ugyanazon név alatt lesznek), a routerek között pedig szakadás nélkül váltanak[ Szerkesztve ]
-
pchris
tag
Nekem ugyanez a felállás van. A 3G a "fő" router, de a szolgáltatói eszköz miatt már ez is AP módban van. A 4pda leírást trance89 az előbb linkelte. Én is az alaján raktam össze, és tényleg szuperül működik szemben mindenféle wifi jelerősítős szívással. Annyi még a kollega leírásához, hogy ahogy a 4pda-s leírásban is van, az "al"router WAN portját kell vezetékkel a fő router egyik LAN portjára csatlakoztatni. Nálam külön SSID van a 2.4 és az 5GHz-re. A klienseken van beállítva, hogy az 5Ghz a preferált hálózat. Beltérben csak arra csatlakoznak, a házat elhagyva lépnek át a 2.4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest