Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sajnos még nem

Ez még a linaro féle padavan-ng. Azért csináltam új fordítást hogy nekem is legyen SMBv2-es buildem, meg kísérleteztem is hogy lehet e csökkenteni a fw méretet ha ezt azt kiszedek belőle, úgy hogy közben minden skin bennmarad, meg kíváncsi voltam hogy egy rendesen beállított virtuális gépbe mennyi idő alatt fordul le, ubuntut és származékait nem akarom egyelőre felrakni. Majd még lehet csinálok egy olyan SMBv2-es full skins buildet, amiben benn marad az aria2 és csak az orosz nyelv lesz kiszedve, hogy úgy mekkora az fw mérete. Én is várom már hogy bekerüljön a prometheusba az új dm38 féle repo
Új hozzászólás Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs