Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
trance89
üzenetére
Most kísérletképp forgattam egy új fw-t a prometheus oldaláról letöltött 64bites vmware virtuális gép image csomaggal, a host rendszer win10 és vmware player. SMBv2 és összes skin be volt kapcsolva és simán lefordult. A teszt ágból forgattam ha ez számít. Az általam fordított korábbi fw-k is a teszt ágból vannak.

templates.config
A virtuális gépnek 2GB ramot adtam és a hardveres virtulizációt bekapcsoltam, így viszonylag tűrhető idő alatt fordult a toolchain és a firmware.
Most álltam neki egy olyan verzió forgatásának amiből kivettem az orosz nyelvet és az aria2 download managert és annak webfelületét, a bekapcsolt SMBv2 és az összes skin maradt.
Mivel ez a második fordítás a script felajánlotta a quick buildet, de nemmel válaszoltam, mert woodwordm írta a R3G topikban hogy hibákat tapasztalt quick builddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest