Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy régi Asus N10 C1 routerhez próbálnék friss fw-t fordítani Ubuntu 18.04 VM alól, az alábbi leírás szerint.
Korábban ezzel a módszerrel már sikeresen fordítottam MIR3G és Tplink C5v4 routerekre, az Asus viszont hibára fut, és nekem ez sajnos kínai.
Bemásolom a kimenetet, nem tudom ez valakinek mond-e valamit.
net/ipv6/netfilter/../../netfilter/xt_repldata.h:14:10: note: in definition of macro 'xt_alloc_initial_table'struct type##_standard entries[nhooks]; \^~~~CC net/ipv6/netfilter/ip6table_filter.oCC net/ipv6/sit.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_l3proto_ipv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_proto_icmpv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6_hooks.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_reasm.oCC net/ipv6/netfilter/ip6t_REJECT.oCC net/ipv6/addrconf_core.oCC net/ipv6/exthdrs_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_mangle.oCC net/ipv6/output_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_raw.oCC net/ipv6/inet6_hashtables.oLD net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/built-in.oLD net/ipv6/ipv6.oLD net/ipv6/built-in.oMakefile:1000: recipe for target 'net' failedmake[1]: *** [net] Error 2make[1]: Leaving directory '/home/test/padavan-ng/trunk/linux-3.4.x'Makefile:134: recipe for target 'linux' failedmake: *** [linux] Error 1Ezen a ponton mindig megáll, a configot alapbeállításokkal hagytam, nem írtam át benne semmit, korábban 22.04 alatt is ugyanez volt. Próbaképpen megpróbáltam lefuttatni egy másik Asust, de az is hasonló hibára fut, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest