-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy régi Asus N10 C1 routerhez próbálnék friss fw-t fordítani Ubuntu 18.04 VM alól, az alábbi leírás szerint.
Korábban ezzel a módszerrel már sikeresen fordítottam MIR3G és Tplink C5v4 routerekre, az Asus viszont hibára fut, és nekem ez sajnos kínai.
Bemásolom a kimenetet, nem tudom ez valakinek mond-e valamit.
net/ipv6/netfilter/../../netfilter/xt_repldata.h:14:10: note: in definition of macro 'xt_alloc_initial_table'struct type##_standard entries[nhooks]; \^~~~CC net/ipv6/netfilter/ip6table_filter.oCC net/ipv6/sit.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_l3proto_ipv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_proto_icmpv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6_hooks.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_reasm.oCC net/ipv6/netfilter/ip6t_REJECT.oCC net/ipv6/addrconf_core.oCC net/ipv6/exthdrs_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_mangle.oCC net/ipv6/output_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_raw.oCC net/ipv6/inet6_hashtables.oLD net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/built-in.oLD net/ipv6/ipv6.oLD net/ipv6/built-in.oMakefile:1000: recipe for target 'net' failedmake[1]: *** [net] Error 2make[1]: Leaving directory '/home/test/padavan-ng/trunk/linux-3.4.x'Makefile:134: recipe for target 'linux' failedmake: *** [linux] Error 1Ezen a ponton mindig megáll, a configot alapbeállításokkal hagytam, nem írtam át benne semmit, korábban 22.04 alatt is ugyanez volt. Próbaképpen megpróbáltam lefuttatni egy másik Asust, de az is hasonló hibára fut, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest