Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy régi Asus N10 C1 routerhez próbálnék friss fw-t fordítani Ubuntu 18.04 VM alól, az alábbi leírás szerint.
Korábban ezzel a módszerrel már sikeresen fordítottam MIR3G és Tplink C5v4 routerekre, az Asus viszont hibára fut, és nekem ez sajnos kínai.
Bemásolom a kimenetet, nem tudom ez valakinek mond-e valamit.
net/ipv6/netfilter/../../netfilter/xt_repldata.h:14:10: note: in definition of macro 'xt_alloc_initial_table'struct type##_standard entries[nhooks]; \^~~~CC net/ipv6/netfilter/ip6table_filter.oCC net/ipv6/sit.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_l3proto_ipv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_proto_icmpv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6_hooks.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_reasm.oCC net/ipv6/netfilter/ip6t_REJECT.oCC net/ipv6/addrconf_core.oCC net/ipv6/exthdrs_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_mangle.oCC net/ipv6/output_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_raw.oCC net/ipv6/inet6_hashtables.oLD net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/built-in.oLD net/ipv6/ipv6.oLD net/ipv6/built-in.oMakefile:1000: recipe for target 'net' failedmake[1]: *** [net] Error 2make[1]: Leaving directory '/home/test/padavan-ng/trunk/linux-3.4.x'Makefile:134: recipe for target 'linux' failedmake: *** [linux] Error 1Ezen a ponton mindig megáll, a configot alapbeállításokkal hagytam, nem írtam át benne semmit, korábban 22.04 alatt is ugyanez volt. Próbaképpen megpróbáltam lefuttatni egy másik Asust, de az is hasonló hibára fut, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest