Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
aztec
csendes tag
Sziasztok!
Beregeltem a fórumra, mert gondoltam felteszem a kérdésem, eddig megúsztam, mint fórumolvasó, de mostmár végképpen tanácstalan vagyok. Adott az alaplapom p4p800 és eddig rajta logott 1 sata, 2 ide hdd és egy dvd író. Semmi gáz nem volt vele, mígnem szereztem egy 250G Maxtort. A probléma eltér a nagyátlag problémájától (nem ismeri fel, nem bootol róla,stb...) a BIOS látja mind sata vinyót, az xp is, viszont amint elkezdek másolni a 2. sata vinyóra az első 5G után lelassul a másolás 1-2000K/s-re és elkezd a hang is recsegni, majd teljesen behal a gép, kvázi lefagy. Nem adtam fel ilyen egyszerűen chipsetet frissítettem, kivettem a többi ide eszközt, de még ekkor is fenn állt a hiba. A végére már elvetemült módon sata kábelt is cseréltem és társai, BOS flasheltem ahogy illik de ez sem segített. Ezekután meguntam és kicseréltem samsungra, gondolván 2 ugyanolyanfajta vinyó ráadásul samsung nem lesz gond de ugyanezt müveli. Ma tettem be sata vezérlő kártyát, mondván dejó, hogy direkt satás alaplapot vettem, átkötöttem erre az eszközöket, de ugyanezt produkálja.
Vélemény, tanácsok, 5letek?
Adatok:
Mainboard: asus p4p800s-x (ami biossal) 1008.008as biossal
HDD: samsung sp1614c (mind2 mostmár)
Aktív témák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs