Hirdetés
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Aktív témák
-
ferrus
csendes tag
P4 1.8A box tényleg jó, én tegnap húztam föl 2.4-re, fesz. emelés nélkül gond nélkül megy. Nekem RAMBUS lapom van Gigabyte GA-8IHXP, ha esetleg ilyen mellett döntesz, tudom ajánlani: 6 csatornás hang, 10/100 lan, egy rakás USB2.0 port, extra raid/ata133 vezérlő (IDE3, IDE4)...+windows-os tuning progi, így jó esetben nem kell BIOS-ban turkálnod. Bár dual BIOS van, így azt se lehet olyan könnyen hazavágni:)
-
atus7377
tag
Prociból mindenképpen C1-est kéne venned szerintem.Alaplapból az ideális egy TH7 II lenne az ideális,de már nem lehet kapni.:O
De az ASUS P4PE is jó választás lehet. -
gang
csendes tag
hi!
szentem érdemes megvárnod a hyper-threadinges p4-eseket
és egy hozzá tartozó alaplapot, ami persze támogatja a hyper-threadinget!!
szentem rohadtul érdemes!
a jó alap a legfontosabb amire a késöbbiekben tudsz építeni és egy ilyen konfig elég erős tud lenni! -
Notes
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben P4 átállás következik nálam. Ehhez szeretnék némi tanácsotkérni. Alapból 1.6-os Nortwoodra gondoltam DDR RAM-al. Aztán egy erős alaplappal mértékletes tuning (kisebb sikerek után mértéktelen... :) ) is szóba jönne. Akinek van tapasztalata a témában kérem segítsen milyen proci-lap páros lenne megfeleő.
Köszi!
Aktív témák
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest