Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsbacsi
csendes tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Megnéztem az ICS felirat utáni számot megint, olyan nincs a listában. A PLLen pedig egy teljesen más szám/betű kombináció volt, persze a listában az se volt.
Aztán elkezdtem kísérletezni, hogy a különböző lehetséges PLLek közül válogatok. Na ott az 1ik választásnál teljesen lefagyott a gép
aztán mikor újraindult, kiírta hogy overclocking failed, és stb.. szóval ez a program nemtudom mit akar itt állitgatni nekem, de érdekes volt 
Mindenesetre írtam Asuséknak mailt, majd meglátjuk egyáltalán reagálnak-e rá.
-
zsbacsi
csendes tag
köszönöm a segítséget!
(sajnos egyik program sem tudja kiolvasni a kívánt adatokat, mert a lap PLL típusát nem ismeri egyik sem)
viszont az nem lehet, hogy az alaplap automatikusan mindig beállitja a megfelelő frekvenciát, PCI és AGP esetén? mert pl ha nem celeron procit teszek be, hanem rendes P4-est, akkor ugye annak az FSBje 800MHz, és nyilván nem fog ettől sem elfüstölni pl a videokártya. pedig nem 533MHz marad az FSB.
amikor meg feljebb veszem a celeron proci FSBjét, akkor az alaplap szempontjából ugyanaz történik, annyi a különbség hogy a proci kicsit gyorsabb lesz.
mondjuk ez csupán találgatás, nyilván kiderülne az igazság, ha lenne vmi program, ami kiirná az áhított adatokat, dehát egyenlöre nem találtam ilyet.
aki esetleg tudna még mondani 1-2 lehet hogy működő programot, azt szivesen olvasnám. -
-
zsbacsi
csendes tag
hello!
nemtudja véletlenül valaki közületek, hogy Asus P4S800D-X alaplap biosában miért nem találok olyan menüpontot sehol, hogy az AGP/PCI frekvenciát fixálni tudjam?
lehet hogy az alaplap magától beállitja minden esetben a helyes frekvenciát, ha az FSB-t állítgatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
aztán mikor újraindult, kiírta hogy overclocking failed, és stb.. szóval ez a program nemtudom mit akar itt állitgatni nekem, de érdekes volt