- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Blu-ray írót?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Csabeeweb
üzenetére
DE LEHET csak valami nincs beallitva. Most jut eszembe hogy van meg valami beallitas, most nem tudom hogy mi ami tenyelg meggatolja hogy barmit is allits rajta. Nem ottvan ahol az fsb-t lehet allitani. Ezt meg kell tallanod. Remelm jol emlexem. De vlami ilyesmi dereng, hogy nekem is vot ilyen hogy bar atallitottam megis mindg alapon futott.
Nemtudja valaki hogy a jóöreg 2.8-as prescottot meddig lehet huzni ?
Azta budos ******** eddig ez a tetves program azt irta hogy az agp frekije maszik fentebb pedig akkor is az volt beallitva hogy fix 66/33 es most valamiert ott tudja tartani. De hogy miert azt nemtom. Hat ez a szamitastechnika valami nagy feketeluk !!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5960X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest