Új hozzászólás Aktív témák
-
strboy
csendes tag
Mondom nem húztam a gépet, eszembe se volt, nekem bőven elég az alap konfig. Szerintem az alaplap szívózik mert érdekes módon az integrált Intel Extreme Graphics 128-as vga némelyik oprendszerrel (pl. xp pro) nem támogatja a dx9-et. nemtom mért, legújabb driverek fentvannak.
Ja és egy fejlemény ha jelent vmit. Próbáltam kikapcsolni a HT-t a biosban, ki is engedi ''elvileg'' de mentés után visszakapcsolja. Amikor vettem a gépet még simán ki lehetett kapcsolni. Úgy látom a dell próbál egy kis AI-t is velevinni a gépeibe

Mégmielőtt vki felvetné, a bios legújabb rajta és alapból ezzel vettem.
A hűtőt így értettem: Olyan procihűtőm van amit az alaplap vezérel a hőmérséklet/teljesítmény alapján. alapból alig van hangja, ha indítok pl. játékot, akkor egyre hangosabb (gyorsabban pörgeti a ventit). Amikor felugrott a fsb, akkor már gépindításkor olyan hangos volt mint azelőtt soha, és beremegett az egész gép, a ventiről a gép hátuljához vezetett csőn meg ontotta a forró levegőt. (képzelj el egy mosógépet amikor centriz kb arra tudnám hasonlítani
)
Egyébként utánaolvastam az alaplapomnak. Rosszhír! A dell beismerte, hogy a legyártott limitált alaplapjainak harmada hibás kondikat tartalmaz. Jóhír(
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.
Alaplapot nem tok cserélni mert szinte lehetetlen vállalkozás, 5 db panelból áll, direkt ebbe a házba való. A gép dell fekvőházas limitált kiadás!!
Egyébként visszaállt az fsb, de azóta elég vontatottan megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.