Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Hosszasan keresgéltem a témák között, de nem leltem hasonlóra...
Adott egy P4 2.4A NW proci (2.4/512/400/1.525). Koma jelezte, hogy ki akarja cserélni, mert állandóan újraindul vele a gép, más procival működik franyán, csak ez lehet a ludas szerinte. Az ő lapja Asus P4C800 Deluxe. Csere megtörtént, srác örül.
2.4-est elhoztam tesztelni, mert bíztam benne, hogy vmi más a gond. Abit BD7-II-es lapom van. Memtestben alapbeállításokkal (100/100) hibázott (333-as ramok vannak a gépemben), időzítés-piszkálással, 120 MHz-es FSB-n gond nélkül lefutott akár 6x is a teszt. Gondoltam, remek. De nem
Win XP alapfeszen be sem bootol, üdvözlőképernyő előtt restart. +5% fesz dettó, +10% fesznél bejön az asztal, de 5mp és újraindul, +15%-nál ez az idő 10mp-re nő.
A srácnál ugyanez történt, pontosabban nála fesz babrálás nélkül is a 10 mp-en belüli újraindulásos buli jelentkezett.
Hihetetlen logikámmal arra következtetek, hogy nem kap elég feszt szegény.
Lehet csinálni vele valamit? Vagy egyértelműen kuka? Átvizslattam pár topikot és beszéltem több emberrel a témáról, de ilyen jellegű procihibával senki sem találkozott még. Lábak mindannyian épek.
Ötlet valakinél? Nem akarom elhinni, hogy megfeküdt a prockó
(Nekem különben 1.6NW-m van, a szorzón kívül tottál ugyanilyen paraméterekkel, és 133-as FSB-n vígan futkorászik szinte akármilyen RAM társaságában)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A srácnál ugyanez történt, pontosabban nála fesz babrálás nélkül is a 10 mp-en belüli újraindulásos buli jelentkezett.