Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
janati (#122): EasyStream IV? Sux. Olvasd el a PH! két P4-es hűtőtesztjét, és látni fogod, hogy nem egy nagy dobás.
zsolt501 (#125): elhiszek én neked mindent, bár a linkelt topicot nem olvastam még végig. A polírozással kapcsolatban az a baj, hogy csak az ügyesen, mérnökien kivitelezett munka eredményez javulás, tehát a ''tükörsimaság'' mellett a sík felület elérése már nem olyan könnyű. Na meg az oxidáció. A pasztázás megint egy nagyon izgalmas téma. De ez nem tartozik ebbe a topicba.
SylverBullet (#126): ha jól értem, akkor te most egy EasyStream IV-gyel nyomod. Előtte milyen hűtőd volt? Mert ha szerinted ez ''nagyon yoo'', akkor te még nem láttál rendes P4-es hűtőt! Nagyon lowcost cuccról van szó!
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest