- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
janati (#122): EasyStream IV? Sux. Olvasd el a PH! két P4-es hűtőtesztjét, és látni fogod, hogy nem egy nagy dobás.
zsolt501 (#125): elhiszek én neked mindent, bár a linkelt topicot nem olvastam még végig. A polírozással kapcsolatban az a baj, hogy csak az ügyesen, mérnökien kivitelezett munka eredményez javulás, tehát a ''tükörsimaság'' mellett a sík felület elérése már nem olyan könnyű. Na meg az oxidáció. A pasztázás megint egy nagyon izgalmas téma. De ez nem tartozik ebbe a topicba.
SylverBullet (#126): ha jól értem, akkor te most egy EasyStream IV-gyel nyomod. Előtte milyen hűtőd volt? Mert ha szerinted ez ''nagyon yoo'', akkor te még nem láttál rendes P4-es hűtőt! Nagyon lowcost cuccról van szó!
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest