Aktív témák
-
béla12
tag
Geodéziában használatos műszer csatlakoztatására szolgál a kártya. Az ár fél guriga, ergó fel kell hajtani egy isa-s alaplapot. BX-t már találtam és is, meg a régi is az volt. Csak bennem van a kisördög, hogy mit muzsikálna a cuccos P4 alatt. Itt nem a beolvasási sebességre gondolok, hanem a feldolgozásra.
-
Phantom Lord
aktív tag
Soyo SY-P4I845PE ISA
[L]http://www.soyo.de/products/proddesc.php?id=144[/L] -
kymco
veterán
Nekem egy éve volt hasonló gondom. A megkeresett számtech. cégek úgy néztek rám, mint egy UFO-ra. Nem is tudtam megoldani, szereztem egy BX-es alaplapot........
-
Zoz
őstag
Nem tudom, hogy a topicnyitónak milyen ISA kártyája van, nekünk van egy ismerősünk aki vegyiparban dolgozik, nekik vannak mindenféle spéci mérő meg elemző műszereik, amik egy spéci ISA vezérlőkártyán keresztül van PC-hez kapcsolva. Ezek több millióba kerülő szerkezetek, ha megpusztul a PC, olcsóbb felhajtani egy ilyen spéci alaplapot az új géphez, mint milliókért lecserélni a műszert egy újabb típusra.
-
kiskegyed
aktív tag
Nálunk a cégnél purcant ki egy PC, ami az infrevörös spektrosztópot szolgálta ki, ami a saját ISA kártyáján keresztül tud csak kommunikálni. Nem volt 1szerü beszerezni egy ujat helyette.
Ragaszkodtunk a soxázezres kütyühöz. Nem veszünk uj kabátot akkor sem, ha már nem lehet a leszakadt gombot ujonan megkapni hozzá. -
Zoz
őstag
Soltek SL-XP865G/SL-XP865G-L
(hülye az oldaluk, nem lehet belinkelni közvetlenül :( ) -
Zoz
őstag
SuperMicro P4SCA, 875-ös hipsettel.
[L]http://www.supermicro.com/products/motherboard/P4/875/P4SCA.cfm[/L] -
béla12
tag
Kellene nekem egy isa slot-tal bíró p4-s alaplap. Ha valaki tud tipust, akkor kérem írja meg!
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest