Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Nagyon köszönöm!
Ki fogom próbálni ezt a Speed erroros beállítást is, a végén majd csak működik a dolog!!! 8)))
Beszámolok majd a fejleményekről.
Most éppen az alaplap BIOS-át (ABIT BX6 2.0) szretném frissíteni, ugyanis máshol azt olvastam, hogy ezzel lehetne esetleg megoldani azt, hogy a W2K leállítása után teljesen ki is kapcsoljon a gép. Most ugyanis beül egy szép kis ablakban az, hogy most már biztonságosan kikapcsolhatom a gépet. Remélem megoldja ezt a gondot. -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam és működött!!!! Nagyon stabilan megy, nem volt semmilyen összeomlás vagy fagyás.
Egyetlen szépséghibája az ügynek, hogy kikapcs/bekapcs után az órajel visszaáll 233(66)-ra. Mintha nem mentené el az előző beállításokat.
Miért van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat már eddig is nagy segítséget kaptam itt!!! 8)))) -
csacsi77
senior tag
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, beszámolok majd az eredményről.
Visszatérek.... 8)))) -
hobizoli
nagyúr
A szorzot hiaba is allitod, mar fel evvel korabban mielott az elso Katmai P3 megjelent a P2-knel lefixaltak, nem allithato, az opcio azota csak disznek van ott. Allits a FSB-n, ha 112MHz-re bokod, 75MHz lesz az AGP 37.5 az PCI busz orajele -ezt meg el szokta birni minden-, azt' jol van. Kicsivel 500MHz felett fog ketyegni
hobizoli -
ByB
addikt
Először meg kell próbálni feszültség emelés nélkül! Ha úgy nem stabil, akkor fokozatosan emeld, de csak keveset... Nem hiszem, hogy egyáltalán érteme van ennek az egésznek!!!
Én se csesztetem a nagyim, süt ő anélkül is finomat, a maga jól megszokott tempójában... -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Van egy ősrégi PIII-as processzoros gépem. 450 Mhz-en megy a kicsike. Az Abit BX6-os alaplapomból szeretném kihozni a maximumot és gondoltam megpróbálkoznék a proci túlhajtásával.
A BIOS-ban be lehet állítani a 4,5-ös szorzó helyett 5-öst, így 500 Mhz lenne a teljesítmény.
DE MILYEN MAGFESZÜLTSÉGEN HAJSAM VÉGRE MINDEZT?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest